Moskisvet.com
Antonija Mišura - 6

Novice

Soseda je najbolj seksi športnica!

J.V.
09. 12. 2013 10.43
5

Antonijo Mišura so lansko leto izbrali za najlepšo športnico na olimpijskih igrah v Londonu. Takrat so trdili, da je 25-letnica daleč najlepša športnica, ki si je kdaj obula športne copate in stopila na košarkaško igrišče, sedaj pa so jo kot pravi fenomen poimenovali tudi Francozi.

Američani so jo izbrali za najlepšo na olimpijskih igrah v Londonu.
Američani so jo izbrali za najlepšo na olimpijskih igrah v Londonu. FOTO: Facebook
Hrvaška športnica Antonija Mišura zadnje tri mesece igra za francosko košarkaško ekipo, selitev v tujino pa ji je močno olajšal njen fant, ki je odšel z njo. „Marko je moj najboljši prijatelj,“ pravi lepa svetlolaska, ki se privaja na življenje v novem okolju. Trenutno jima največ preglavic povzroča razumevanje francoskega jezika.

Antonija Mišura - 6
Antonija Mišura - 6 FOTO: Facebook

'Nisem lutka ali fotomodel'

25-letnico so lani okronali za najlepšo športnico na svetu in Antonija priznava, da ji komplimenti na račun njenega videza godijo. „Lagala bi, če bi rekla, da mi niso všeč komentarji na račun videza, toda od tega ne živim. Zelo sem se trudila in vse vložila v košarko. Včasih me že malo moti, da vsi toliko govorijo o moji lepoti, saj nisem lutka ali fotomodel, ampak profesionalna košarkarica.“

Ponudb za delo modela ji ne manjka

Sicer pa priznava, da ji ponudb za delo manekenke ne manjka. „Vsak dan dobivam ponudbe za snemanje reklam, toda košarka je vedno na prvem mestu. Zakaj pa ne bi izkoristila priložnosti in postala model v reklami? Ne bom vedno mlada in če tako lahko dodatno zaslužim, zakaj pa ne?“

Za najlepšo okronana dvakrat

Antonija je bila za najlepšo v svetu športa izbrana že dvakrat, prvič leta 2009, ko so jo na mediteranskih igrah razglasili za najlepšo udeleženko. S košarko se je pričela ukvarjati že v otroških letih, od leta 2005 pa žogo na koš meče profesionalno.

Košarko postavlja na prvo mesto.
Košarko postavlja na prvo mesto. FOTO: Facebook


 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578