Moskisvet.com
Rene Mlekuž

Novice

Rene Mlekuž šokiran; izkoristili so ga za sporno promocijo

N.J.
16. 05. 2018 14.05
0

Pisali smo o podjetju, ki organizira fantovščine in ponuja možnost najema pritlikavca. Na eni od fotografij smo prepoznali znanega slovenskega smučarja. Objavljamo njegov odziv.

Rene Mlekuž
Rene Mlekuž FOTO: Miro Majcen

Nekdanji slovenski vrhunski smučar Rene Mlekuž se je na spletni strani pojavil popolnoma naključno in ko smo ga poklicali in mu omenili, za kaj gre, je bil popolnoma presenečen. Kot je zatrdil, je sicer na fotografiji res on, a gre za fotografijo z nekega drugega dogodka in ne z njegove fantovščine. 

Več: Slovensko podjetje s to potezo šlo predaleč?

Rene Mlekuž je sicer nazadnje naslovnice medijev polnil, ko je kot organizator dobrodelnega Grubinega memoriala na domu obiskal družino iz Radelj ob Dravi, za katero so na memorialu zbirali denarna sredstva. 7-članski družini, ki se je znašla v stiski in živi v nedokončani starejši hiši v dveh sobah, je predal donacijo v višini nekaj več kot 8.000 evrov. Rene Mlekuž je tedaj izjavil: "Vesel in počaščen sem, da vsako leto z memorialom lahko pomagamo pomoči potrebnim. Zdaj, ko sem družino spoznal tudi v živo, sem se še dodatno prepričal, da gredo zbrana sredstva tudi letos v prave roke."

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616