Moskisvet.com
Larissa Riquelme - 5

Novice

Najslavnejšo navijačico našli zvezano in pretepeno

N.J.
15. 03. 2014 12.49
4

Rjavolasa Larissa Riquelme, ki je svetovno pozornost pritegnila, ko je bila med svetovnim prvenstvom v nogometu v Južnoafriški republiki razglašena za najbolj seksi navijačico, je bila brutalno pretepena.

Ameriški mediji poročajo, da so najbolj znano navijačico na svetu Larisso Riquelme našli brutalno pretepeno v družinski hiši partnerja Jonathana Fabbra. Paragvajskega nogometaša argentinskega rodu in navijačico naj bi napadli v času proslavljanja rojstnega dneva njegove mame.

V hišo naj bi med praznovanjem na silo vstopilo šest zamaskiranih moških, ki so prisotne zvezali, jim grozili in jih pretepli. Zatem so jih oropali in iz hiše odnesli tudi druge vredne predmete. "Prisotna je bila cela družina. Z nožem so grozili tudi štiriletni deklici," je povedala Larissina sestra Lily. Riquelme in Fabbro še nista podala uradne izjave za medije, a k sreči nihče ni bil huje poškodovan in ni v življenjski nevarnosti. S primerom se ukvarja tudi tamkajšnje policija, a do sedaj ni bil še nihče aretiran.
 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578