Moskisvet.com
Ansambel Roka Žlindre & Kalamari - Narodno-zabavni rock

Novice

Najbolj seksi slovenska izvajalka narodnozabavne glasbe je ...

K.Š.
16. 02. 2012 10.08
34

V Sloveniji je narodnozabavna glasba še kako priljubljena. Še bolj pa so priljubljena dekleta, ki v narodnih nošah ali v bolj ali manj seksi približkih teh razposajeno skačejo po odru in veselo pojejo. Vprašali smo vas, katera se vam zdi najbolj seksi ...

Ansambel Žlindra & Kalamari
Ansambel Žlindra & Kalamari FOTO: Reuters

Tokrat ste izbirali le med štirimi lepotičkami, na voljo so bile: Barbara Ogrinc (Ansambel Roka Žlindre), Loti (Vesele Štajerke), Meta Smolič (Ansambel Azalea) in Jasmina Šmarčan (Navihanke). Velika večina vas je glasovala za postavno Barbaro, ki nas je, skupaj s svojim ansamblom in 'kraškimi rockerji' Kalamari, celo zastopala na evrovizijskem odru na Norveškem.
Simpatična lepotička prav nič ne skriva, da ji je všeč poskočni ritem narodnozabavne glasbe, v kateri se je našla kot odlična izvajalka.

Barbaro smo seveda o zmagi takoj obvestili, vendar ni bila pretirano zgovorna. Prijazno se nam je zahvalila za informacijo in nam še povedala, da je zelo vesela.

Barbara in Pepi v spotu Moj Pepi ...

Naj še poudarimo, da v anketo nismo uvrstili vseh slovenskih lepotic, ki prepevajo v kakšni narodnozabavni zasedbi. Teh je res ogromno in jih bomo skušali vse združiti v enega od prihajajočih člankov o slovenskih lepoticah.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (34)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549