Moskisvet.com
image (28)

Novice

Prihaja nov šov: Na televiziji se bodo v živo učili seksati!

N.J.
28. 10. 2013 10.56
41

V Nemčiji se gledalci prav zagotovo veselijo novega televizijskega šova, ki se ga je še pred začetkom predvajanja oprijela oznaka, da gre za enega najbolj kontroverznih vseh časov.

Make Love, ki bo na sporedu od 3. novembra dalje, je šov, v katerem se bodo posvetili eni najbolj občutljivih tematik – seksu. V petih delih bodo gledalci namreč spremljali mlad par, ki bo upošteval navodila seksologinje Ann-Marlene Henning.

Namen šova je poučiti mlade (in starejše), kako uživati v spolnosti in pri tem ne pozabiti na varnost in zaščito. Henningova, ki je med drugim tudi avtorica knjižne uspešnice, priročnika z nasveti, kako se naučiti ljubiti, z naslovom 'Make Love - Liebe machen kann man lernen', bo v šovu paru podajala nasvete, kaj naj naredita, da dosežeta orgazem in zadovoljita en drugega, par pa bo vse tudi demonstriral.

V šovu bodo obdelali kar nekaj tem s področja spolnosti. Seksologinja bo podala nekaj nasvetov, kaj pomeni dober seks, sicer pa se bodo v šovu dotaknili tudi tem, kot so izobrazba o spolnosti za starše in najstnike, ukvarjali se bodo s spolno disfunkcijo, govorili o seksu samskih oseb ... 49-letna avtorica knjige je namreč prepričana, da je treba ljudi bolje izobraziti na področju spolnosti. "Gre za užitek in zadovoljstvo s seksom. Ne za 'nastop', temveč občutke. O seksu se ne smemo nikoli nehati učiti. Vedno lahko izvemo kaj novega," pravi.
 

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616