Moskisvet.com
Renee Zellweger je postala že prava mojstrica hitrega pridobivanja in izgubljanja kilogramov.

Novice

Najbolj drastične spremembe zvezdnikov

Z. T.
25. 03. 2016 19.43
2

Največji zvezdniki med igralci zaslužijo milijone, kar jim omogoča luksuzno življenje v pregrešno dragih vilah, zapravljanje v najdražjih butikih sveta in sanjske počitnice. Toda življenje igralca ni vedno rožnato. Včasih morajo za svojo dobro plačano vlogo shujšati, pa čeprav niso predebeli ...

To, da je nekdo dober igralec, za nekatere vloge preprosto ni dovolj. Igralke in igralci se morajo pogosto za ponujene vloge močno spremeniti, kar med drugim pomeni drastično izgubo kilogramov ali pa to, da se prav nemarno zredijo.

Renee Zellweger
Sicer suhljata igralka se je potrudila in pridobila precej kilogramov in tudi očitnih maščobnih oblog, zato da je ustrezala liku legendarne gospodične Bridget Jones. Na avdiciji za vlogo v filmu so ji ustvarjalci dejali, da je preprosto preveč suha, da bi ustrezala vlogi okrogle Bridget. A Renee si je vloge, ki ji je prinesla veliko slavo, tako želela, da se je zredila za kar 12 kilogramov. Nekateri so prepričani, da je bila z odvečnimi kilogramčki videti veliko bolje.

Brad Pitt
Da je lepota lahko ovira pri pridobivanju vlog, je občutil tudi eden najlepših igralcev Hollywooda. Brad Pitt se je moral kar precej namučiti za vlogo Tylerja Durdena v filmu Fight Club, saj je ta zahtevala mišičastega in natreniranega človeka. Postavni igralec se je moral ponovno odpraviti v fitnes in ustvariti mogočno postavo za vlogo v Troji. Postavo, kakršno je imel Brad v filmu Fight Club, si menda želi veliko moških, ki obiskujejo fitnes.

Christian Bale
Igralec je za vlogo v mračnem filmu The Machinist izgubil skoraj 30 kilogramov, kar predstavlja tretjino njegove običajne teže, zaradi česar je bilo ogroženo njegovo zdravje. Režiser filma je ob zgražanju javnosti povedal, da od Christiana ni nikoli zahteval tako drastične izgube teže. Bale pa je dejal, da se, takrat ko je začel hujšati, sploh ni zavedal, da lahko s tem ogrozi svoje zdravje. "Ko sem začel izgubljati kilograme in tako strogo nadziral svoje telo, me je prevzemal občutek nepremagljivosti," je povedal.

Brad Pitt je pokazal še bolj vitko in izklesano telo, kot smo ga običajno vajeni videti.
Brad Pitt je pokazal še bolj vitko in izklesano telo, kot smo ga običajno vajeni videti. FOTO: Reuters

50 Cent
50 Cent je shujšal do neprepoznavnosti za vlogo v filmu Things Fall Apart. Glasbenik je izgubil skoraj 25 kilogramov, tako je dosegel težo 70 kilogramov. Hujšanja pa se je lotil s vsakodnevno telovadbo, saj je vsak dan prepešačil ogromno kilometrov, dnevno je povprečno hodil vsaj tri ure. Njegov dietni režim pa je bil sestavljen le iz tekočin. Odigral pa je vlogo nogometaša, ki se bori z zahrbtnim rakom.

Robert De Niro
Tudi veliki Robert De Niro je bil primoran popolnoma spremeniti svojo postavo, da je lahko kar najbolj prepričljivo odigral vlogo. Tako je za vlogo Jakea La Motte v filmu Martina Scorseseja Raging Bull pridobil približno 25 kilogramov mišične mase, pridobil pa je še dodatnih 7 kilogramov.

Tom Hanks
Za vlogo v filmu Brodolomec je seveda postopoma izgubil okoli 25 kilogramov. Po premieri film je moral igralec vedno znova odgovarjati na vprašanja o tem, kako mu je uspelo izgubiti toliko kilogramov. Pojasnil je, da se je pred snemanjem filma najprej nekoliko zredil, nato pa postopoma izgubljal težo ter imel na koncu nekoliko manj kilogramov, kot jih je sicer imel.

George Clooney
Šarmantni George je za vlogo v filmu Syriana pokazal nič kaj zavidljivo postavo, saj se je pred snemanjem moral zrediti za približno 15 kilogramov. Takrat je medijem zaupal, da se mu še sanjalo ni, kako naj pridobi kilograme, da vseeno ne bo videti napihnjen. Tako je poklical svojo prijateljico Renee Zellwegger, ki je imela s pridobivanjem kilogramov že veliko izkušenj. Ta mu je svetovala, naj zvečer pije temno pivo in se nažira s testeninami s kremno sirovo omako.

Charlize Theron
Za vlogo prostitutke in serijske morilke Aileen Wuornos v filmu Monster je seksi igralka pridobila več kot 15 kilogramov. Ta njen trud je bil poplačan, saj je bila za vlogo nagrajena z oskarjem. Toda igralka se je zavedala, da njen lik ne sme biti debel, okrogel, ampak zato je morala na prav poseben način pridobivati maščobo. Pri tem ji je pomagala osebna trenerka, ki ji je svetovala, kako naj na najbolj primeren način pridobi kilograme in maščobo. Bolj kot to, da se je Charlize za film toliko zredila, je javnost presenetilo, ko je bila na premieri filma videti bolje kot kadar koli prej.

Matt Damon
V Reševanju vojaka Ryana je igralec precej suhljat. Za vlogo v filmu The Informant se je precej zredil, za kar je moral opustiti obiske fitnesa in se veselo prenajedal z različnimi redilnimi prigrizki, kot je bila pogača iz sladkega krompirja s sirom. Zredil se je za 15 kilogramov. "Pri mojih letih se ni tako težko zrediti. Vse, kar sem moral narediti, je bilo, da sem jedel tako, kot sem jedel v srednji šoli," je povedal igralec.

Edward Norton
Za vlogo v filmu American History X je igralec pridobil mišično maso, ob kateri je vzdihovalo žensko občinstvo, moški del pa je sanjal o tem, da bi pridobil tako izklesano telo. Sicer precej drobni Edward je pokazal telo, ki ga niso krasile pretirano napihnjene mišice. V treh mesecih je tako z rednim obiskom fitnesa in pomočjo osebnega trenerja pridobil kar 15 kilogramov mišic.

Jake Gyllenhaal
V filmu Prince of Persia je igralec pokazal lepo izklesano telo, za katerega je garal štiri mesece. Jake je sicer dejal, da mu trening ni predstavljal posebne težave.

Renee Zellweger je postala že prava mojstrica hitrega pridobivanja in izgubljanja kilogramov.
Renee Zellweger je postala že prava mojstrica hitrega pridobivanja in izgubljanja kilogramov. FOTO: Reuters

Russell Crowe
Korpulentni igralec je za film Body of lies dal vse od sebe in pridobil kar 32 kilogramov. Kako mu je to uspelo? Crowe pravi, da ni bilo težko. Nažiral se je s sladkarijami, poleg tega za zajtrk ni smel manjkati 'cheesburger'.
 

Jared Leto
Zvezdniku je še danes žal, da se je toliko zredil za film Chapter 27, v katerem je igral morilca Johna Lennona. Zanj je vse skupaj postala prava mora. Za vlogo se je zredil za skoraj 30 kilogramov, zaradi česar so zelo trpele njegove noge in stopala. Težave so se stopnjevale do te mere, da je Leto zaradi bolečin v nogah pristal na invalidskem vozičku. Odločen je, da se ne bo nikoli več tako zredil za nobeno vlogo.

Colin Farrell
Seksi igralec je šokiral svoje oboževalke, ko je za film Triage shujšal do neprepoznavnosti. Izgubil naj bi namreč kar 20 kilogramov, zaradi česar so se mnogi spraševali, ali ni morda z igralcem kaj narobe. Farrell vsega skupaj ni komentiral.

Eric Bana
Igralčev recept, da je pridobil veliko kilogramov za film Chopper, je preprost – počel ni popolnoma nič, opustil rekreacijo in popil veliko piva, jedel mastne jedi in se nažiral s krofi. Nedvomno mu je uspelo.
 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616