Moskisvet.com
pregled ušesa

Novice

Najbolj bizarne poškodbe leta

J.V.
27. 12. 2014 11.10
5

Ob koncu vsakega leta naredimo pregled najpomembnejših dogodkov, ki se jih bomo spominjali tudi v letih, ki prihajajo. In tako kot vsakič prej so tudi letos objavili lestvico najbolj bizarnih, bolečih, smešnih in neumnih poškodb, zaradi katerih so ljudje končali na urgenci. Mnoge med njimi so še en dokaz, da človeška neumnost ne pozna meja!

Mnogi med njimi so morali poiskati hitro pomoč zaradi predmetov, ki so se znašli v njihovem ušesu. Da, prav ste slišali. Tako so zdravniki iz ušes v preteklem letu odstranili vse od ključa, mila, osvežilca zraka, anteno, pravega diamanta, tampona, balzama za ustnice, dude z otroške stekleničke do vijakov.

Še ena luknja, v kateri so se nekaterim zaradi povsem nerazumljivih razlogov zataknili predmeti, je nos. Na seznamu najbolj bizarnih so se znašli miniaturni pak za hokej, plastično oko, žvečilni gumi, kavelj za ribolov in najbolj neverjeten med vsemi, kovinski obešalnik, s katerim naj bi pacient poskušal ubiti čebelo.

Iz grla so potegnili vse od različnih igrač, opreme za žar, termometra do božičnih okraskov, na urgenci pa se je znašli tudi nekaj moških pripadnikov, ki so svojega korenjaka vtaknili tja kamor ne bi smeli. Med najbolj ekstremne primere se je uvrstil par, ki se je odločil popestriti svoje spolno življenje. Med oralnim zadovoljevanjem je v njegovem penisu končal balon.

Zdravniki pa so bili priča tudi nadvse bizarnim predmetom, ki so jih morali odstraniti iz ženskega intimnega predela. Tam so našli med drugim tudi igle za pletenje, veliko količino peska, baterije, denar, nož, japonske kroglice in kroglice za biljard. Neznana ženska naj bi imela v svoji vagini ovojnico, polno denarja, ki jo je hotela skriti pred možem.

pregled ušesa
pregled ušesa FOTO: iStockphoto

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549