Moskisvet.com
megan

Novice

Na zabavi so jo ustrelili v zadnjico, zdaj pa ...

N.J.
22. 10. 2015 13.56
12

... se je odločila, da bo tožila klub, kjer se je zabava odvijala in zahtevala odškodnino. Megan Hawkins so namreč lansko leto na zabavi, ki jo je gostil Chris Brown, ustrelili.

megan
megan FOTO: Twitter

Nekoč je Megan delala kot model, potem ko je vanjo priletela krogla, pa je, kot navaja, izgubila službo, poravnati je morala visoke račune za zdravljenje, trpela bolečine in strah.

Zdaj 20-letna Megan se je v središču streljanja znašla lansko leto med zabavo pred podelitvijo nagrad VMA, ki jo je organiziral Chris Brown ob izdaji albuma v Los Angelesu. Strelec jo je zadel v zadnjo plat, nekaj ur po tem, ko so iz njene zadnjice odstranili kroglo, pa je objavila fotografijo, na kateri je bila v bolnišnici vsa nasmejana.

V preteklosti je delala kot model za znamki Yves Saint Laurent in Chanel. Poleg nje sta bili v strelskem obračunu poškodovani še dve osebi: Suge Knight, glasbeni mogotec, ki je bil tudi tarča napada in ki je bil zadet kar šestkrat – petkrat v trebuh in prsni koš ter enkrat v roko, a je preživel, ter še ena oseba.
Megan Hawkins zdaj zahteva odškodnino od kluba, saj da niso poskrbeli za varnost gostov. Kot trdi, so lastniki lokala bili seznanjeni s tem, da je Chris Brown povezan z določenimi tolpami, Suge pa prav tako. Oba sta se znašla v klubu, osebje pa ni poskrbelo za varnost obiskovalcev. Iz kluba njene odločitve niso komentirali.

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616