Moskisvet.com
Jenny

Novice

Na vsak način je želela postati nuna

S.C.
05. 10. 2012 15.42
3

Ker je odraščala v katoliški družini, si je svetlolasa ameriška igralka kot majhna deklica želela postati nuna, a jo je pot zanesla v popolnoma drugo smer.

Danes 40-letna ameriška igralka in model Jenny McCarthy, ki jo med drugim poznamo kot bivšo ženo Jima Carreya in predvsem kot Playboyevo zajčico, je priznala, da je kot majhna deklica sanjala o povsem drugačni 'karieri'. “Prepričana sem bila, da je moje poslanstvo postati nuna in da bi si tako lahko zagotovila mesto v raju,“ se svojih naivnih otroških sanj spominja svetlolasa lepotica. “Premislila sem si žele takrat, ko sem ugotovila, da ne bi smela imeti otrok. Vseeno mi je bilo pomembnejše postati mama kot priti v raj.“ In tako je, namesto da bi po svetu hodila popolnoma zakrita, raje odvrgla vse krpice za moško revijo in tudi v prostem času moško populacijo zapeljevala v seksi oblačilih. Zakaj pa ne, takšno telo bi bilo res škoda skrivati. In povrh vsega ji je uspelo tudi izpolniti svoje sanje – postala je mama.

Jenny
Jenny FOTO: Facebook
Jenny
Jenny FOTO: Facebook
Jenny
Jenny FOTO: Facebook

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578