Moskisvet.com
Marco Simoncelli - 11

Novice

Na Facebooku je Marco Simoncelli še živ

K.Š.
01. 12. 2011 12.51
17

Nesrečnega 23. oktobra je Kate za zmeraj izgubila svojega Marca. Bolečina ob izgubi najbližjega je bila toliko večja, saj je bila Kate tam ... Z njim se je pogovarjala le nekaj minut prej in potem ga kar naenkrat ni bilo več. Po več kot mesecu od tega tragičnega dogodka se ravno Kate trudi, da Marco ostaja živ ...

Na Monza Rally Showu je kar 20.000 ljudi prepevalo Marcovo najljubšo skladbo Samo solo noi:

Kate in Marco
Kate in Marco FOTO: Facebook

"Pozdravljeni, moje ime je Kate, sem ... No, sem bila Marcova zaročenka. Pred nesrečo sem tudi jaz skrbela za Marcov Facebook profil. Tako kot večino mladih je Facebook prevzel tudi Marca. Zelo mu je bilo všeč prebirati vaše komentarje pod njegovimi sporočili ali fotografijami. Redno je spremljal število oboževalcev na strani ... Spominjam se, da je v soboto pred dirko rekel: "Moram zmagati, saj tako bom dobil nekaj več klikov like. In res jih je dobil. Od 8000 sledilcev jih je bilo kar naenkrat več kot pol milijona ... A ni se zgodilo na tak način, kakršnega si je zamislil ... Po nesreči ste uporabniki Facebooka redno pisali ... Lahko se vam le zahvalim v svojem in v Marcovem imenu ..."

Tako se je začelo pismo, ki ga je Kate napisala vsem Marcovim sledilcem na omrežju.
Kate redno objavlja novice in fotografije ter tudi na tak način skuša ohraniti spomin na svojega Marca.
Na Facebooku Marco namreč še živi, saj je stran redno ažurirana in zanimiva. Kate objavlja tudi zasebne fotografije in različne risbe in slike, ki jih pošiljajo otroci. Temnolaska si je dala nalogo – na Facebooku in v srcih vseh bližnjih bo Marco za vedno živel.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578