Moskisvet.com
Na bob stezi poskušal postaviti rekord in umrl - 2

Novice

Na bob stezi poskušal postaviti rekord in umrl

M.J.
13. 03. 2012 10.39
1

Motorist Alex Witting se je smrtno ponesrečil, medtem ko je poskušal postaviti svetovni rekord v vožnji po bob stezi navzgor. Poskušal je prevoziti razdaljo 150 metrov, vendar je pri vožnji v ovinek izgubil nadzor nad motorjem in nerodno padel.

Pri tem je z glavo udaril ob led, kar je bil tudi razlog za njegovo tragično smrt. Nesreča se je zgodila na bob stezi v Iglsu v sosednji Avstriji.
Nekdanji avstrijski motoristični prvak Alex Witting je z motorjem poskušal prevoziti ledeno stezo, vendar je po poročanju avstrijskega časnika Tiroler Tageszeitung pri tem izgubil nadzor in se smrtno ponesrečil. Upravnik proge, Peter Knauseder, je ob tem nesrečnem dogodku dejal: "Alex je bil izkušen voznik in je vedel, kaj počne. To je uspešno izvedel že 10 do 12-krat. Vemo, da je želel postaviti nov rekord na naši stezi, toda na žalost mu to ni uspelo," je še dejal Knauseder.

Preberite tudi o heroju, ki je žrtvoval svoje življenje za deklico.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549