Moskisvet.com
image (28)

Novice

Moškim ob pogledu nanjo zastane dih ...

U.S.
19. 04. 2013 15.43
50

Kaj je tisto, kar ima na sebi Jodie Gasson, da jo moški kar požirajo z očmi, naj presodi vsak sam. Dejstvo pa je, da se lahko mična gospodična pohvali z izjemnim naravnim oprsjem in ritko, ki jo tako rada nastavi.

Prsata lepotička Jodie Gasson zagotovo ve, kako zapeljati moškega. Kot prava profesionalka se je ulegla na sedežno garnituro v fotografskem studiu, kjer je potekalo snemanje za naslovnico moške revije, ki jo bo v kratkem krasila, in se nastavila, kot to le ona zna. Krasila je že tri naslovnice nadvse priljubljene revije za moške ZOO in mogoče jo kaj kmalu znova vidimo povsem golo.

Bolj očitna ne bi mogla biti

Kaj je tisto, kar mladenka išče, vam je po vsej verjetnosti popolnoma jasno. Dejstvo pa je, da je mala navihanka nadvse poredna v postelji. Kar je dokazala že s fotografijami, ki jih je posnela v svoji kopalnici pred letom dni, ko je pozirala povsem razgaljena, pri tem pa na obrazu ohranila gromozanski nasmešek. Zdaj pa se nasmehnite še vi!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (50)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578