Moskisvet.com
image (28)

Novice

"Moški, všečkajte moje gole slike!"

N.J.
28. 05. 2014 12.40
20

Seksi srbska manekenka se je odločila na zanimiv način pozvati pripadnike močnejšega spola, naj pomagajo žrtvam katastrofalnih poplav, ki so v preteklih dneh prizadele Balkanski polotok.

Tako kot večina slavnih osebnosti po svetu tudi srbski zvezdniki skušajo na vse načine pomagati žrtvam uničujočih poplav, ki so v preteklih dneh prizadele Balkan in veljajo za najhujše v zadnjih 120 letih na tem območju. Mednje se je vključila tudi nekdanja Playboyeva zajčica in manekenka Una Grujić.

Če večina slavnih k pomoči poziva preko raznih dobrodelnih organizacij, pa je Una našla veliko bolj zanimiv način – predvsem za moški spol. Prek svojega Facebook profila jih je namreč spodbudila s kritiko. Okarala jih je, kako lahko ves čas všečkajo njene gole fotografije, istočasno pa jih nikjer ni, ko jih Srbija potrebuje.

Sicer pa Una na Facebooku poleg svojih napol golih fotografij vztrajno objavlja tudi telefonske številke humanitarnih organizacij, preko katerih je mogoče pošiljati sporočila in tako darovati nekaj neprecenljivih evrov za prizadete v poplavah.

Prizadetim v poplavah lahko pomagate tudi vi!

Zgodbe preteklega tedna, ki prihajajo iz Srbije in Bosne in Hercegovine, so žalostne. Več kot milijon ljudi je v teh dneh ostalo brez vsega – brez strehe nad glavo, toplega zavetja, oblačil, osnovnih higienskih potrebščin, zdravil in hrane. Poleg tega so poplave terjale mnogo smrtnih žrtev, uničile infrastrukturo, z zemljevidov zbrisale vasi, premaknile minska polja ... Da se bodo ti ljudje vrnili na stara pota in zaživeli normalno življenje, kakršnega so živeli prej, bo potrebnega še veliko časa, pri tem pa jim lahko pomagate tudi vi. Kako? Več informacij najdete na Unicefovi spletni strani, na TEJ POVEZAVI!

Unicef bo prizadetim v poplavah z vašo pomočjo še naprej zagotavljal hrano, prenosne zbiralnike za vodo, tablete za prečiščevanje vode, črpalke za vodo, pakete za osebno higieno, odeje, ležišča, opremo za reševanje, čolne in svetilke. Z vašimi donacijami pa bodo v prihodnjih tednih in mesecih poskrbeli za boljšo zdravstveno oskrbo, cepljenje, vzpostavili bodo pitno vodo, jim dostavili higienske in dezinfekcijske pripomočke.

Una Grujic Making Of Playboy from Lens Media Promo on Vimeo.

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616