Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Morski pes ga je napadel: ’’Mislil sem, da sem mrtev’’

M.J.
25. 06. 2012 07.48
0

Martin Kane je novinarjem razložil, kako je izgledalo bližnje srečanje z morskim psom, ki ga je presenetil med veslanjem na morju.

Dogodek s srečnim koncem se je zgodil blizu mesta Pertha v Avstraliji. Kane je zvok napada opisal, kot da bi se približeval parni vlak, nato pa je zaslišal glasen tresk in zvok drobljenja njegovega čolna. ’’Nisem vedel, kaj se dogaja. Kar naenkrat sem bil v vodi,’’ je dejal Kane. V incidentu na srečo 62-letnik ni dobil nikakršnih poškodb, bil pa je vidno pretresen. Na srečo je bil v bližini njegov kolega, ki ga je rešil iz vode.

'’Mislim sem, da me ni več. Mislim sem, da sem mrtev in da nimam možnosti, da se živ vrnem na obalo, potem ko se je proti meni približeval morski pes,’’ je še dodal Kane. Poškodovan čoln je našla ribiška ladja, ki jo je vrnila srečnemu Kanu.

Strokovnjaki na obali niso mogli določiti, za katero vrsto morskega psa gre. ’’Izgleda, da je morski pes pregriznil čoln. Toda na podlagi tega ne morem določiti, kateri morski pes je bil,’’ je dejal Rory McAuley iz državnega oddelka za ribištvo. Kane je dejal, da se je v vodo vrnil takoj, ko je zamenjal poškodovan čoln. Plažo so po napadu za nekaj ur zaprli, pripadniki oddelka za ribištvo pa so začeli z iskanjem morskega psa. Od lanskega septembra pa do sedaj so v zahodni Avstraliji zabeležili štiri smrtne žrtve zaradi napada morskega psa.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492