Moskisvet.com
image (28)

Novice

'Morala sem se seliti. Nekdo mi je ves čas pošiljal slike svojega penisa!'

N.J.
18. 09. 2015 10.22
15

Miriam Leone, nekdanja miss Italije in italijanska igralka, je imela precej težav z oboževalci. Zaradi nadlegovanja je morala celo seliti. O dogajanju je spregovorila v nedavnem intervjuju za italijansko raličico Vanity Fair.

Leone sicer trenutno snema novo italijansko serijo, kjer igra Valerio Ferro, inšpektorico pri oddelku za umore v Torinu. Ob tej priložnosti je za italijanske medije spregovorila o svojih težavah, ki ji jih je nakopala kombinacija lepote in sposobnosti.

30-letnica je priznala, da je bila žrtev zalezovanja in neprimernega vedenja predvsem moškega občinstva, saj so jo številni nadlegovali. Njihovi osvajalski pohodi so postali tako zelo moteči zanjo, da je morala celo seliti. "Eden izmed njih mi je neprestano pošiljal fotografije svojega penisa – v vseh stanjih: kosmatega, obritega," je zaupala. "Drugi me je vsak večer čakal pri vhodnih vratih. Obranila sem se tako, da sem zaklenila svoje profile na socialnih omrežjih in se preselila. Dom mora biti kraj, kjer se počutimo varne."

Miriam se še vedno ne počuti povsem varno. "Vedno se mi zdi, da sem v vlogi plena, potencialna žrtev, predvsem zato, ker sem ženska. Boljša prihodnost temelji na izobraževanju. Tistem, s strani mam, očetov, šol, medijev, inštitucij. Počasi počasi se bomo morda oddaljili od prepričanja, da je dovolj, da si moški eno žensko želi in si tako že misli, da si jo lahko vzame," je izrazila upanje.

 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616