Moskisvet.com
Monica Bellucci

Novice

Kakšen dekolte! Oprtih ust je pustila tako moške kot ženske

E.R.
30. 08. 2024 03.00
0

Slavna lepotica je prispela v Benetke, na rdeči preprogi pa svoje ženske obline poudarila z dekoltejem, ki ga na njej še nismo videli.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Monica Bellucci je navdušila s svojo pojavo na rdeči preprogi filmskega festivala v  Benetkah, kjer jo je spremljal srčni izbranec Tim Burton. Igralka je na prestižni rdeči preprogi pozirala v elegantni črni obleki z napihnjenimi rokavi, ki je imela globok in izrazit izrez, česar pri njenih opravah do sedaj ni bilo moč pogosto videti.

Spomnimo, da so o Monici vsi mediji govorili zaradi nove ljubezni, ki jo je našla v objemu slavnega hollywoodskega režiserja Tima Burtona. Vanj se je namreč zaljubila po 16 letih poznanstva, zato je novica, da sta v zvezi, presenetila vse. Par je sprva več mesecev skrival novico, da sta v razmerju, a jo je Monica končno potrdila v intervjuju za Elle France junija lani.

Ljubil je najlepšo žensko na svetu, zdaj ne umakne rok s 30 let mlajše
Preberi še
Ljubil je najlepšo žensko na svetu, zdaj ne umakne rok s 30 let mlajše

"Kaj naj rečem ... Najprej to, da sem vesela, da sem spoznala tega človeka. To je eno tistih srečanj, ki se v življenju redko zgodijo. Človeka poznam, ljubim ga, zdaj pa se začenja še ena pustolovščina, na kateri ga bom spoznala še kot režiserja," je takrat povedala.

Igralka je namreč s Timom v Londonu snemala film "Beetlejuice 2" in bila navdušena nad njegovo režisersko vizijo.

Slavna zapeljivka je tudi pri 52. letih vredna greha
Preberi še
Slavna zapeljivka je tudi pri 52. letih vredna greha

"Rada imam Tima. In zelo spoštujem Tima Burtona. Všeč mi je ta sanjski svet, kjer so pošasti prijazne, kot da lahko svoje temne vidike spremenimo v nekaj svetlega, prizanesljivega. Filmi Tima Burtona veliko govorijo o tem," je zaključila Monica.

Monica in Tim sta se prvič srečala pred 16 leti, a naj bi začela hoditi po tem, ko sta se oktobra lani videla na filmskem festivalu Lumière v Lyonu. Novica o njuni romanci se je v medijih pojavila februarja, ko je Paris Match zapisal, da se je par leta 2006 za kratek čas srečal na stopnišču Palais des Festivals v Cannesu, a da sta se čustveno povezala šele šestnajst let pozneje na drugem festivalu.

Par so videli tudi na projekciji nemega dokumentarnega filma, ki ga je leta 1895 režiral pokojni francoski režiser Louis Lumiere, februarja pa so ju ujeli med strastnim poljubljanjem na romantičnem sprehodu na valentinovo.

Pevka strastno poljubila kolegico, razlog pa vse prej kot običajen
Preberi še
Pevka strastno poljubila kolegico, razlog pa vse prej kot običajen

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: showbuzz.dnevnik.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578