Moskisvet.com
Kim Kardashian

Novice

'Moja vagina je videti bolje kot kdajkoli prej!'

J.V.
08. 11. 2013 08.19
12

Prva stvar, ki jo je ameriška starleta Kim Kardashian naredila, ko je prišla iz porodnišnice, je bila, da se je gola postavila pred ogledalo in preverila kako izgleda njena vagina. Sodeč po njeni izjavi v eni od epizod resničnostnega šova V koraku s Kardashianovimi, je ta sedaj videti bolje, kot je bila, preden je zvezdnica rodila hčerko North West.

Kim Kardashian je uspelo v nekaj mesecih od poroda izgubiti vse odvečne kilograme in izklesati telo, s katerim tudi služi svoj denar. Zvezdnica menda telovadi kar štirikrat na dan, najbolj zadovoljna pa je očitno s svojim najbolj intimnim delom telesa. „Moja vagina je po porodu videti bolje kot kdajkoli prej,“ je dejala in dodala: „Čimprej si želim v javnost in biti gola. Da vsem pokažem, da sem še vedno seksi.“

Žaljivke so jo prizadele

„Zmerjali so me s kravo in kitom,“ je Kim potožila svoji sestri Khloe in priznala, da so jo komentarji na račun njene teže in videza med nosečnostjo zelo prizadeli. Danes se Kim predvsem posveča svoji hčerki North in preživljanju časa z njo, vedno bolj pogosto pa se spet pojavlja v javnosti. Starleta je pred kratkim v Las Vegasu priredila veliko zabavo ob svojem 33. rojstnem dnevu, na dogodku pa vsem ponosno razkazovala svoje mamljive obline.


 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578