Moskisvet.com
Policist

Novice

V perverzni orgiji morala posredovati policija

M.Č.
04. 09. 2013 13.11
16

V ameriški zvezni državi Michigan se je odvijala orgija, ob kateri bi zardel celo slavni režiser Stanley Kubrick. Divje igrice so si namreč privoščili kar v templju prostozidarjev.

Huffington Post poroča, da so v nedeljo zjutraj v manjšem kraju Battle Creek policisti posredovali pri skrajno nenavadni zadevi.

Neimenovan vir naj bi za časnik povedal, da so policisti ob prihodu v tempelj zagledali par, ki se je predajal strastem, številne gole moške in ženske, ki so ju opazovali in dogajanje snemali, ter večjo količino drog.

Na podlagi tega prizora so izvedli več aretacij, vendar še ni jasno, če, oziroma kakšne obtožnice bodo sledile. Poleg tega naj bi varuhi zakona pet žensk, ki so v ekstazi gole plesale na odru, prosili, da zapustijo prostor.

Kdo je organiziral razvrat še ni jasno, prav tako ni poročanj o tem, kdo in zakaj je poklical policijo. Predstavnik templja, kjer se je to zgodilo pa je za lokalne medije povedal le, da je skupina posameznikov prostor najela za 900 ameriških dolarjev (približno 680 evrov), in sicer za namenom, da bodo priredili plesno zabavo.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549