Moskisvet.com
Jasmin Abuslin

Novice

Mladoletno prostitutko spolno zlorabljalo 30 policistov?!

Ma.K.
02. 06. 2017 13.37
38

30 policistov naj bi imelo spolne odnose z mladoletno prostitutko Jasmin Abuslin in ji dajalo nasvete, kako je lahko še boljša v seksu in katerim krajem naj se pri svojem delu izogiba, ker bodo imeli tam racije. Eden naj bi želel postati celo njen zvodnik. Jasmin je bila takrat stara vsega 16 let, zato bo sedaj od občine dobila milijonsko odškodnino.

Prostitucija je v Kaliforniji prepovedana – tudi tisti, ki seksajo s prostitutkami, so kaznovani in preganjani s strani policije – no, razen če so med njimi tudi policisti. Primer danes 19-letne Jasmin Abuslin iz Oaklanda, ki naj bi jo mladoletno pred tremi leti spolno zlorabilo kar 30 uniformirancev, je v javnost prišel samo zato, ker se je mlada dama razjezila na enega izmed policistov, ker ji ni želel pomagati.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ker ji ni želel pomagati ...

Avgusta leta 2015 je Jasmin namreč poskušala zbežati s klinike za odvajanje od alkohola in drog na Floridi. Ker je potem, ko so jo varnostniki ujeli med pobegom, razgrajala in enega nadzornika celo ugriznila, so jo aretirali. Eno izmed svojih strank, policista Brendana O'Briana, je takrat prosila, naj jo spravi izza rešetk. Ker pa je O'Brien njene klice ignoriral, mu je poslala sporočilo, da bo njuno 'razmerje' razkrila v javnosti. Nekaj ur pozneje je policist storil samomor. V poslovilnem pismu je razkril, da je imel večkrat spolne odnose z mladoletno prostitutko – tako kot tudi številni njegovi kolegi iz policijskih vrst.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ko je za škandal izvedel širni svet, se je medijsko izpostavila tudi Jasmin in na mesto Oakland preko svojih odvetnikov vložila odškodninski zahtevek v višini 66 milijonov dolarjev – toliko naj bi znašala odškodnina za spolno zlorabljanje mladoletne osebe s strani javnih uslužbencev. Kot je dejala Jasmin, naj bi svoje telo začela prodajati, ko ji je bilo vsega 12 let. Pri 16-ih je prvič seksala s policistom. Najbolj ironično pri vsem tem je to, da je njena mama zaposlena prav na policijski postaji Oakland kot dispečerka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Le trije policisti naj bi ji za njene usluge plačevali z gotovino. Drugi so jo v zameno za to, da jim je dala, opozarjali na območja, na katerih bodo imeli poostren nadzor nad prostitucijo, kupovali naj bi ji tudi alkohol ter hrano. Nek oficir naj bi si celo predstavljal, da je njen zvodnik, za njo je rezerviral hotelske sobe in ji dajal nasvete, kako se obleči, da bo pritegnila čim več strank. Večina policistov je z Abuslinovo stike navezala prek družbenega omrežja Facebook, kjer ima odprt profil pod imenom Celeste Guap. Preiskovalci naj bi kot dokaz našli kar 80 tisoč interakcij med njimi in 28 tisoč SMS sporočil. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Rada bi zaživela drugače

Do sedaj so obsodili sedem policistov, ki jih bremeni spolno občevanje z mladoletno prostitutko. Trije šefi policijske postaje Oakland so dobili izredne odpovedi. Policijske oblasti v tem mestu se sicer že dalj časa soočajo s kritikami, nazadnje naj bi bila javnost ogorčena nad rasističnimi SMS sporočili, ki naj bi si jih pošiljali preko službenih telefonov. Županja mesta Oakland Libby Schaaf je policijsko postajo primerjala z bratovščino, katere strupena mačo-kultura se mora končati.

Poleg tega je pred dnevi mestni svet Oaklanda odločil, da je Jasmin Abuslin upravičena do 989 tisoč ameriških dolarjev odškodnine. Tožnica je bila z odločitvijo zadovoljna, kot je razbrati iz njene objave na družbenem omrežju Facebook. Sedaj naj bi si želela zaživeti na novo, se posvetiti svoji hčerkici in se boriti za pravice živali. Mi stavimo, da bo zdržala samo, dokler ji ne zmanjka denarja, ki ga je iztožila. Kaj pa menite vi?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616