Moskisvet.com
image (28)

Novice

Izraelske vojakinje šokirale z razgaljenimi fotografijami

J.V.
05. 06. 2013 08.05
7

Štiri izraelske vojakinje so bile strogo kaznovane, potem ko so na svojih družabnih omrežjih objavile provokativne fotografije v spodnjem perilu in razgaljenih prsi, v rokah pa držijo orožje. Sporne fotografije so hitro našle pot na enega izmed izraelskih spletnih portalov, dekleta pa so se znašla pred vojaško komisijo!

Ko so vroče fotografije pricurljale tudi v medije, so se njihovi pristojni odločili, da si zaslužijo primerno kazen. Dekleta so pred nekaj tedni prispela v bazo na jugu Izraela, kot kaže pa jim je hitro postalo dolgčas.

Tako so se odločile posneti nekaj zelo provokativnih foto utrinkov. Na eni izmed fotografij so samo v tangicah nastavile svoje zadnjice, čez ramena obesile orožje, na eni so svoja gola oprsja zakrile s puškami, medtem ko so na tretji spustile hlače in znova pokazale svoje zadnjice. Kakšno kazen so si pridobile z razgaljenim poziranjem ni znano, fotografije pa so si na Facebooku prislužile kar nekaj všečkov. Mediji poročajo, da je izraelska vojska dejala le, da so bile vojakinje deležne primerne kazni in da česa takšnega ne bodo več ponovile. Vsem vojakom v bazi pa so prepovedali uporabo družabnih omrežij, saj si v prihodnosti ne želijo več takšnih škandalov.

Problematični izraelski vojaki

Vedenje, ki zagotovo ni primerno za mlade vojakinje, sicer pa to ni prvič, da so izraelski vojaki izzvali probleme. Preteklo leto je eden izmed vojakov bil kaznovan, ker je na svojem Facebook profilu objavil fotografijo, na kateri si je obraz prekril z blatom, zraven pa zapisal 'Kot Obama'. Leta 2010 se je mladi vojak znašel na disciplini, ker je pred privedeno Palestinko zaplesal seksi ples, videoposnetek pa celo objavil na YouTube. V Izraelu je sicer služenje vojake obvezno tako za dekleta kot za fante.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578