Moskisvet.com
Michelle Rodriguez - 5

Novice

Vsi se sprašujejo, kaj počne s svojo vagino ...

J.V.
03. 10. 2013 11.40
2

Zaradi vlog, ki jih je v preteklosti odigrala, so mnogi prepričani, da je hollywoodska zvezdnica Michelle Rodriguez lezbijka. In niso daleč od resnice. Igralka je pred kratkim namreč priznala, da v postelji zelo rada eksperimentira in da so ji všeč tako moški kot tudi ženske. "Moški so seksi. Prav tako bejbe."

Zvezdnica je končno razkrila, kar se je že dalj časa ugibalo!
Zvezdnica je končno razkrila, kar se je že dalj časa ugibalo! FOTO: X17ONLINE.COM
Michelle Rodriguez se je na rdečih preprogah vedno pojavila sama in svoje ljubezensko življenje skrivala pred javnostjo in mediji. Čeprav so jo ti povezovali z zvezdniki, kot sta Vin Diesel in Olivier Martinez ter biseksualno igralko Kristanno Loken, Michelle domnevnih romanc ni nikoli komentirala.

Rada ima moške in ženske.
Rada ima moške in ženske. FOTO: X17ONLINE.COM

Priznala, da je biseksualka

Zaradi tega so njeni oboževalci začeli sklepati, da je igralka lezbijka in da tega ni pripravljena deliti s celim svetom. In kot kaže se niso prav veliko zmotili. V nedavnem intervjuju je Michelle razkrila, da je biseksualka. „Na rdeči preprogi se nikoli nisem pojavila z nikomer in zato mi je jasno zakaj se ljudje sprašujejo kaj počnem s svojo vagino,“ je v nedavnem intervjuju dejala 35-letna igralka in priznala, da je eksperimentirala z obema spoloma in da je zelo radovedna kar se tiče seksa.

Ne seksa zaradi užitka

Zvezdnica je bila kot najstnica zelo sramežljiva in se moških nekaj časa celo bala. Da bi to skrila, se je pretvarjala, da je nevarna, namesto oblek in pet pa nosila fantovska oblačila, ki so skrila njeno ženstvenost. „Ne seksam za užitek. To počnem zato, ker se rada ljubim in se rada z nekom povežem,“ pravi Michelle in priznava, da so ji všeč samo moški v pravem pomenu besede. „Niso mi všeč metroseksualci, ki si nohte uredijo večkrat kot jaz.“

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578