Moskisvet.com
Patricia Yurena Rodriguez - 2

Novice

Misica zavezala opravljive jezike

N.J.
29. 08. 2014 09.40
2

Španska misica Patricia Yurena Roodriguez je na socialnem omrežju objavila fotografijo, s katero je močno presenetila svoje oboževalce.

Kot poroča US Weekly, je Rodriguezova javno priznala, da je homoseksualka. Na Instagramu je med drugim objavila fotografijo, na kateri je s svojo punco Vanesso Cortes. "Ni mi žal, da sem to storila. Navdušena sem nad vsem, kar se dogaja," je povedala za španske medije in pojasnila, da ne gre za nikakršno medijsko potezo, temveč da je le začutila potrebo, da to deli z javnostjo. Svojim oboževalcem se je zahvalila za podporo.

Patricia je bila leta 2008 okronana za miss Španije, lansko leto pa je svojo državo zastopala na tekmovanju za miss Universe.

Ni skrivnost, da ima lepotica precej oboževalcev med predstavniki močnejšega spola. In medtem ko nekateri še vedno upajo, da si bo premislila, so drugi veseli, da bo morda postregla s še kakšno bolj pikantno fotografijo nje in njene spremljevalke.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549