Moskisvet.com
image (28)

Novice

'Milfica', vredna greha!

U.S.
26. 04. 2013 15.54
10

Bethenny Frankel, zvezdnica resničnostnih šovov v Ameriki, je s svojim izklesanim telesom naravnost osupnila vse, ki so jo v Miamiju, kjer se trenutno mudi, ujeli ob bazenu luksuznega hotela. Tam se je mudila v družbi hčerke Bryn, da bi si oddahnila od napornega sojenja, ki ji zadnje čase vzame kar precej energije.

Nesporna kraljica resničnostnih šovov Bethenny Frankel je ameriški javnosti dobro znana. Vam mogoče malo manj, a vas bo s svojim izklesanim telesom zdaj že 43-letna mamica zagotovo prepričala, da je vredna vse medijske pozornosti, ki ji jo nudijo številni mediji.

Stara znanka medijev

Bethenny se je prvič pojavila v šovu Pripravnik, nato je sodelovala v šovu The Real Housewives of New York City, kasneje pa bila glavna zvezda še dveh, in sicer Bethenny Getting Married? in Bethenny Ever After. Mediji pa jo obožujejo tudi zato, ker z njimi tako rada deli podrobnosti iz svojega zasebnega življenja.

Na sodišču bije umazano bitko ...

Ne dolgo tega jih je šokirala s priznanjem, da je njenega triletnega zakona z Jasonom Hoppyjem nepreklicno konec. Paru se je v vmesnem času rodila hčerka Bryn, ki je zdaj tudi glavni predmet spora. Nekdanja zakonca zdaj že nekaj mesecev na sodišču bijeta umazano bitko o delitvi premoženja in skrbništvu nad dveinpolletno hčerko.

Potrebuje novih moči

Takoj po eni zadnjih obravnav na sodišču se je nekdanja televizijska zvezdnica, danes pa zaprisežena kuharica in avtorica kuharskih knjig, odločila, da je čas, da si s hčerko vzameta nekaj dni zase. Tako sta pripotovali na Florido, nastanili sta se v Miamiju in se prepustili razvajanju ob bazenu. "Potrebujem nove moči. Imam občutek, da me čaka še dolg boj," je dejala medijem, ko je zapuščala sodno dvorano.

43-letnica je zdaj z deklico ob bazenu dokazala, da je z zdravo prehrano in redno vadbo mogoče doseči zavidljive rezultate. "Milfica, vredna greha," pa so se strinjali mediji, ko so objavili njene zadnje fotografije.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616