Moskisvet.com
Seksi zvezdniki - 1

Novice

Milf? Bilf? Novi hit so Dilf!

N.J.
03. 12. 2015 10.54
15

Moški srednjih let, po možnosti z nekaj brade, rahlo posivelimi lasmi, morda niti ne tako zelo izklesan, očka – takšen naj bi bil idealen moški, za kakršnim naj bi hrepenela večina sodobnih žensk.

Matthew McConaughey - 7
Matthew McConaughey - 7 FOTO: Reuters
Kaj pomeni 'Milf'', je znano vsem (Mom, I'd Like to Fu***). Da je novejši trend postal 'Bilf', smo tudi že pisali – gre za moške z brado (Beard, I'd Like to Fu***). Zdaj vse bolj priljubljeni postajajo t. i Dilf (Dad I'd Like to F***), kar gre na roke vsem moškim, ki se ne trudijo izgledati kot nekakšni popolni 20-letniki, ampak se starajo 's stilom' in so samozavestni.

Raziskava, ki so jo izvedli pri AshleyMadison.com, enem največjih portalov za zmenkarije, je pokazala, da se vse več žensk ogreva za seksi očke. Kar 80 odstotkov vprašanih žensk je norih na seski očete. Da gre za privlačnost, ki je ne znajo utemeljiti, je odgovorilo 46 odstotkov žensk, medtem ko je 29 odstotkov žensk prepričala predanost otrokom. Moški tik pred pragom petdesetih let naj bi bili tako vroče sanje večine žensk. 

Mladi lepotci so potisnjeni v ozadje, v ospredje so zdaj tako prišli moški, ki obvladajo menjavanje otroških pleničk, skrbijo za otroke, hkrati pa osvajajo ženske eno po eno in ne vse hkrati. »Gre za zrele moške, in to jih dela nepremagljive,« je ražložil Noel Biderman, izvršni direktor in ustanvitelj AshleyMadison.com. »Ženske so naveličane večnih lovišč raznih Petrov Panov, narcisoidnih moških, ki so plehki in ne vidijo dlje od svojih trebušnih mišic,« je še dodal. »Močan moški je odločen, se ne boji stopiti v ospredje, razkriti svojih kart in si upajo odkrito govoriti o čustvih.« Med najbolj priljubljenimi 'Dilf' naj bi bil Matthew McConaughey, nekoč velik lomilec ženskih src, ki ima zdaj ženo, tri otroke in pse.

Če torej veliko delate na sebi, pa ni nobenega posebnega uspeha pri ženskah, imate zdaj odgovor na vprašanje, kaj morate storiti. Samo postarajte se in se zresnite. To je vse. Za kakšnimi hrepenijo številne ženske, si lahko ogledate TUKAJ

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578