Moskisvet.com
Laila Hasanović

Novice

Ta Bosanka ve, kako je Michael Schumacher po nesreči

E.R.
07. 10. 2024 01.00
0

Ena redkih, ki ve, kje in kako je danes legendarni voznik, je dekle Micka Schumacherja.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Legendarnega voznika formule 1 Michaela Schumacherja že 11 let ni bilo moč videti v javnosti. Decembra 2013 je imel hudo smučarsko nesrečo. Njegovo zdravstveno stanje je še danes v strogi skrivnosti in se o njem govori le v družinskem krogu. Ena redkih, ki ve, kje in kako je danes legendarni voznik, je Laila Hasanović, dekle Micka Schumacherja.

Najmlajši sin Michaela in Corinne je že več kot leto dni v zvezi z manekenko iz Bosne in Hercegovine. Po poročanju Daily Maila je Laila edina njegova punca, ki ji je bilo dovoljeno obiskati Michaela.

Kot je že poročal Bild, družina Schumacher ne skriva navdušenja nad dekletom svojega Micka. Pogosto so jo vabili na druženja, poročalo pa se je tudi, da naj bi se par kmalu poročil.

Laila, ki je bila rojena v BiH, odraščala pa je na Danskem, pravi, da ni podobna svojim staršem.

"Če mene vprašate, nisem videti, kot da sem iz Bosne. Mislim, da sem videti, kot da sem iz Skandinavije, vendar nimam skandinavske krvi v sebi. Smešno je, ker sploh nisem podobna svojim staršem," je nekoč dejala.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Mimogrede, Michael naj bi bil prejšnji konec tedna na poroki svoje hčerke Gine v Španiji. To je bilo prvič, da ga je v javnosti videl kdo drug kot njegova družina in najbližji prijatelji, kar bi lahko bil znak, da je njegova žena Corinna vse bolj pripravljena svetu sporočiti, kaj se zadnja leta dogaja za zaprtimi vrati. Gostom sta bila uporaba mobilnih telefonov in fotografiranje strogo prepovedana. Poroke se je udeležil tudi Michaelov brat Ralf, ki je pred kratkim šokiral z objavo, da je v zvezi z moškim. Na slovesnosti se mu je pridružil njegov partner Etienne-Bosquet-Cassagne.

Ponosno pokazal svojega partnerja. 'Presrečna sva in hvaležna'
Preberi še
Ponosno pokazal svojega partnerja. 'Presrečna sva in hvaležna'
Schumacherjeva nekdanja žena se počuti izkoriščeno
Preberi še
Schumacherjeva nekdanja žena se počuti izkoriščeno

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: 24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607