Moskisvet.com
Michael Douglas in Catherine Zeta-Jones

Novice

Bil je poročen z drugo, njej pa podaril prstan v vrednosti 25 milijonov dolarjev

Ž. H.
28. 09. 2024 04.00
0

Ljubezenska zgodba med Michaelom Douglasom in Catherine Zeta-Jones ni bila pričakovana, saj je med njima kar 25 let razlike. Oba sta rojena istega dne, 25. septembra, vendar je slavni igralec od svoje lepe žene starejši kar 25 let. Vse skupaj se je začelo na precej zanimiv način.

Leta 1996 je Michael Douglas na zasebni projekciji zagledal prekrasno Valižanko, ki je imela glavno vlogo v filmu Zorro. "Vedno pravi, da se je zaljubil vame v trenutku, ko me je zagledal na velikem platnu,"  je priznala Catherine Zeta-Jones, ki je svojega bodočega moža spoznala iste jeseni na filmskem festivalu, kjer je promovirala film, on pa film Popoln umor. 

"Vedno pravi, da se je zaljubil vame v trenutku, ko me je zagledal na velikem platnu."
"Vedno pravi, da se je zaljubil vame v trenutku, ko me je zagledal na velikem platnu." FOTO: Profimedia

"Rekli so mi, da me želi Michael Douglas spoznati. Bila sem precej nervozna, ker nisem vedela, zakaj me želi spoznati."  Ko je prispela v hotel, je najprej zagledala prav Douglasa, a je šel mimo nje, kot da je ni opazil. Spominja se, da si tega ni znala razložiti.

Zvezdnik jo je kljub temu nedvomno opazil, prvič pa sta se pogovarjala nekaj ur po premieri Zorra. "Po pol ure pogovora sem ji iskreno rekel: 'Veš, jaz sem oče tvojih bodočih otrok.' Zdelo se mi je popolnoma normalno, potem pa je ona rekla: 'Veš, slišala sem veliko stvari o tebi in videla marsikaj, zato mislim, da je čas, da ti rečem lahko noč,'"  je razkril v enem televizijskem intervjuju danes 80-letni igralec. Naslednji dan je Catherine odpotovala, vendar Douglas ni odnehal. Poslal ji je rože in opravičilo, nato pa sta se začela družiti. Vse je presenetilo, kako počasi in previdno sta uživala v tistih posebnih trenutkih, zanimivo pa je, da sta se prvič poljubila šele devet mesecev kasneje. 

Izvedel je, da je v sorodu z eno najbolj seksi žensk na svetu
Preberi še
Izvedel je, da je v sorodu z eno najbolj seksi žensk na svetu

Da sta skupaj, sta javno priznala šele leta 1999. Takrat je Catherine jasno in glasno povedala zbranim novinarjem: "Michael je tukaj nocoj iz enega samega razloga – želiva javno povedati, da sva skupaj." 

A vendarle je v tej čudoviti ljubezenski zgodbi obstajal en problem. In to ne majhen. Zvezdnik je bil namreč uradno poročen s filmsko producentko Diandro, s katero ima sina Camerona. Čeprav sta se razšla leta 1995, ločitveni papirji še vedno niso bili urejeni. Diandra je takrat medijem izjavila, da se mora Michael, preden se poroči s Catherine, ločiti od nje ali pa prestopiti v islam, da bi lahko imel dve ženi. 

Uradno še ni bil ločen od žene Diandre.
Uradno še ni bil ločen od žene Diandre. FOTO: Reuters

Čez nekaj mesecev je ob nastopu novega leta znani igralec novo izbranko zasnubil s starinskim prstanom Freda Leightona z 10-karatnim diamantom, obdanim z 28 manjšimi diamanti, ocenjenim na milijon dolarjev, kar je danes skoraj 900.000 evrov. Ona je bila takrat že noseča z njunim prvim otrokom, sinom Dylanom. Rodila ga je avgusta 2000, 18. novembra pa je par izmenjal tudi zaobljube na, kot so jo poimenovali, "poroki leta" v slavnem hotelu Plaza v New Yorku. Poroka je bila pregrešno draga, med povabljenci pa je bilo seveda veliko hollywoodske smetane.

Slavje je bilo na nivoju.
Slavje je bilo na nivoju. FOTO: Profimedia

Poroka z Douglasom je mladenki odprla številna vrata v Hollywoodu. Leta 2003 sta dobila še hčerko Carys, nato pa se je celotna družina preselila na Bermude, da bi uživali v normalnem in anonimnem življenju. 

Skupaj sta ustvarila zelo prikupno družino.
Skupaj sta ustvarila zelo prikupno družino. FOTO: Instagram

Tam so živeli do leta 2009, ko so ugotovili, da se morajo zaradi otrok vrniti v realnost – v New York. Naslednje leto se je zdelo idilično, nato pa je sledil šok – zvezdniku so diagnosticirali raka na grlu. Odhodi na kemoterapijo in obsevanja so bili težki za vso družino. Tri mesece po tem, ko je Michael ozdravel, pa se je družina soočila s še eno zdravstveno težavo, Catherine so namreč diagnosticirali bipolarno motnjo.

V takšno lepotico je zrasla hči Catherine Zeta Jones
Preberi še
V takšno lepotico je zrasla hči Catherine Zeta Jones
Šokantno priznanje: 'Lagal sem o raku!'
Preberi še
Šokantno priznanje: 'Lagal sem o raku!'

Vse skupaj je precej pretreslo njun zakon, zato sta se leta 2013 skoraj ločila, a do tega nato vendarle ni prišlo. Konec leta jima je prinesel spravo, ob kateri je izjavil: "Nor sem nanjo. Mislim, da ima vsak par težave. Največji problem pri naju, kot vsi dobro veste, je ta, da sva javni osebnosti. A ponovno sva skupaj, močnejša kot kdajkoli prej." 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tudi njegova žena je ob priložnosti delila svoje misli: "Zakonska pot je dolga, današnji zakoni razpadejo, ker zakonca prehitro obupata. Moraš dati vse od sebe in ne smeš obupati, ko se pojavi prva težava, saj ta zagotovo ne bo zadnja."

Michael Douglas ni mogel nehati zijati v kipeč dekolte svoje žene
Preberi še
Michael Douglas ni mogel nehati zijati v kipeč dekolte svoje žene

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: Stil

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 597