Moskisvet.com
Donald Trump - 3

Novice

Melanio zamenjal za srbsko tenisačico Ano Ivanović?!

J.V.
22. 11. 2013 15.01
21

'Eden od najpremožnejših ljudi na svetu, Donald Trump, se je zaljubil v eno najlepših tenisačic na svetu, Ano Ivanovič,' poročajo hrvaški mediji in s tem namigujejo, da naj bi poslovni mogotec imel oči tudi za druge ženske in ne le za slovensko lepotico in ženo Melanio Knavs. Ali to pomeni, da je njun zakon v težavah?

Donald Trump - 3
Donald Trump - 3 FOTO: Reuters

„Trump je na sestanku s premierom Ivico Dačićem takoj priznal, da Srbijo pozna po Ani in Novaku. Rekel je, da imamo najboljše tenisače in dodal, da je Ana Ivanović najlepša športnica na svetu. V enem trenutku, ko je govoril o Ani, je Trump globoko zavzdihnil, se zagledal v daljavo in dejal, da je ona najlepša ženska, kar jih je videl v življenju, enostavno najlepša,“ je medijem povedal vir, mi pa smo radovedni kaj si o tem misli njegova soproga in nekdanja manekenka Melania Knavs, ki je po rodu Slovenka.

Trump in Melania sta se poročila leta 2005, ko je milijarder v rjavolasi lepotici videl izziv in jo s svojim neustavljivim šarmom hitro osvojil. Slavnemu paru se je v zakonu rodil tudi sin Barron, do sedaj pa se jima uspelo uspešno izogniti različnim govoricam, ki pogosto obkrožajo tudi zakonske pare v Hollywoodu. To pa se bo z Donaldovo izjavo sedaj verjetno spremenilo in le vprašanje časa je kdaj bodo svetovni mediji začeli poročati o še eni zakonski krizi.

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549