Moskisvet.com
mel c

Novice

Ta lepotica ima take mišice, da se jo bojijo vsi moški

E.R.
08. 09. 2024 02.30
1

Slavna gospa ima že 51 let, vsem moškim pa se zašibijo kolena, ko zagledajo njene izklesane bicepse.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Tudi moški so bili v zadregi, ko so zagledali mišice bivše Spajsice, saj so spodnje fotografije dokaz, da slavna gospa tudi pri 51 letih ne izpušča obiska fitnesa. 

Nekdanja članice Spice Girls Mel C je namreč tudi pri 51 letih pokazala, da zna privabiti poglede, saj so, ob njenem vstopu na plažo, vsi komaj odtegnili pogled nanjo. 

Melanie Chisholm, bolj znana kot nekdanja članica skupine Spice Girls, je med počitnicami na Ibizi pokazala svoje napete obline. 50-letna Mel C je s svojo izklesano postavo zagotovo dala vedeti, da redno hodi v fitnes. Na plaži se je pojavila s svojim fantom, avstralskim manekenom Chrisom Dingwallom, med kopanjem v morju pa je v črnih kopalkah pritegnila pozornost vseh mimoidočih. 

Ne boste verjeli, kateri zvezdnici pripadajo te seksi noge
Preberi še
Ne boste verjeli, kateri zvezdnici pripadajo te seksi noge

Mimogrede, Mel C, znana tudi kot Sporty Spice, je britanska pevka, tekstopiska in igralka, najbolj znana kot članica Spice Girls, ene najuspešnejših ženskih glasbenih skupin vseh časov. Sporty Spice je bila znana po svojih športnih oblačilih, atletski postavi in energičnih nastopih. Vedno je bila obuta v športne copate, športna oblačila in s tem je velikokrat izkazala svojo ljubezen do športa, predvsem do nogometa.

Melanie Chisholm že od nekdaj izstopa. V skupini Spice Girls je s svojo športno opravo.
Melanie Chisholm že od nekdaj izstopa. V skupini Spice Girls je s svojo športno opravo. FOTO: Profimedia

Po razpadu Spice Girls leta 2000 je Melanie C začela uspešno solo kariero. Njen debitantski album Northern Star (1999) je bil zelo uspešen in prodan v več kot 4 milijonih izvodov po vsem svetu. Najbolj znani uspešnici z albuma sta "Never Be The Same Again" in "I Turn to You". 

Nekoč je bila ''grdi raček'' skupine, danes je prava lepotica
Preberi še
Nekoč je bila ''grdi raček'' skupine, danes je prava lepotica

Mel C se je poleg glasbene kariere preizkusila tudi v igralstvu. Nastopila je v muzikalu "Blood Brothers", za katerega je bila nominirana za nagrado Laurence Olivier, eno najprestižnejših gledaliških nagrad v Veliki Britaniji. Mel C se je v svoji karieri spopadala z nizko samozavestjo in težavami s prehranjevanjem, a ji je te težave uspelo premagati. Danes spodbuja telesno aktivnost in duševno zdravje.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: showbuzz.dnevnik.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578