Moskisvet.com
meghan markle

Novice

Zato je Meghan Markle razmišljala o samomoru

E.R.
07. 08. 2024 01.00
0

Meghan Markle je 4. avgusta praznovala 43. rojstni dan, takrat pa je bil predvajan tudi intervju, v katerem je vojvodinja sussekška v spremstvu moža princa Harryja spregovorila o zelo težkem obdobju v svojem življenju.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

V intervju za CBS Sunday Morning je britanski kraljevi par govoril predvsem o novem programu The Parents Network, ki ga izvaja njuna fundacija Archewell. Ta program je namenjen staršem, katerih otroci so doživeli travme, povezane z uporabo socialnih omrežij.

S to potezo sta Meghan Markle in princ Harry šokirala svet
Preberi še
S to potezo sta Meghan Markle in princ Harry šokirala svet

Novinar je Meghan Markle povprašal o njeni odločitvi, da spregovori tudi o svojih težkih dneh. Spomnimo, da je žena britanskega princa Harryja o tem spregovorila že leta 2021 v intervjuju z Oprah Winfrey, ko je razkrila, da si v nekem trenutku ni več želela biti živa. Pred tem je bila v Veliki Britaniji glavna tarča medijev. Takrat je poudarila, da jo Harryjeva družina ni podpirala, kot bi jo morala.

Megan, ki je že govorila o "zlorabi, ki jo je doživela na družbenih omrežjih in internetu," je novinarju povedala, da je prepoznala "podobnosti" med svojo izkušnjo in izkušnjo otrok, ki so jih prizadele škodljive situacije, s katerimi se srečujejo na spletu, poroča People. 

Princ Harry in Meghan Markle
Princ Harry in Meghan Markle FOTO: Profimedia

"Ko greste skozi kakršno koli stopnjo bolečine ali travme, verjamem, da je del našega zdravljenja to, da smo lahko res odprti glede tega, vsaj v mojem primeru. Nikoli ne bi želela, da bi se kdo drug tako počutil, in nikoli ne bi želela, da bi kdorkoli mislil enako."

Uporniški kraljevi par: intervju, ki je razklal svet
Preberi še
Uporniški kraljevi par: intervju, ki je razklal svet

 Dodala je: "Če bo to, o čemer bom govorila, nekoga rešilo ali spodbudilo, da resnično, pošteno preveri svoje stanje v svojem življenju in ne domneva slepo, da je vse v redu, potem je vredno. Potem se bom žrtvovala."

Spregovorila je tudi o tem, kako želi svoja otroka, Lilibet in Archieja, zaščititi pred škodljivimi vsebinami na internetu.

Meghan Markle, princ Harry, Archie, Lilibet Diana
Meghan Markle, princ Harry, Archie, Lilibet Diana FOTO: Instagram

"Najina otroka sta stara tri in pet let. Čudovita sta. Toda vse, kar si želim kot starš, je, da ju zaščitim. Kot lahko vidimo v spletnem prostoru, je treba marsikaj popraviti in veseli smo, da smo lahko del te spremembe," je poudarila.

Toliko denarju se odpovedujeta Meghan in Harry zaradi svoje odločitve
Preberi še
Toliko denarju se odpovedujeta Meghan in Harry zaradi svoje odločitve

Novinarka je dodala, da upa, da bosta Lilibet in Archie imela nekoga, ki jima bo pomagal, če bosta to potrebovala.

"Če bo vedel, kako pomagati. Na tej točki smo dosegli stopnjo, ko mora biti skoraj vsak starš prvi posredovalec. Tudi najboljši prvi posredovalci na svetu ne bi mogli prepoznati znakov potencialnega samomora. To je strašljiv del tega ," je rekel Harry.

Katera ženska je vzela nedolžnost princu Harryju?
Preberi še
Katera ženska je vzela nedolžnost princu Harryju?

Megan je omenila, da je treba na vse gledati z vprašanjem – kaj če je to moja hči, kaj če je to moj sin. "Če na to gledate skozi lečo starševstva, potem ne gre drugače, kot da poskušate najti rešitev."

Ne boste verjeli, zakaj namerava britanski kralj odpotovati v Ameriko
Preberi še
Ne boste verjeli, zakaj namerava britanski kralj odpotovati v Ameriko

 

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578