Moskisvet.com
Machine Gun Kelly

Novice

Glasbenik podlegel alkoholizmu, nad njim obupali še psihiatri

E.R.
07. 08. 2024 10.11
0

Zaročenec Megan Fox je odkrito spregovoril o težki bitki, ki jo je bil v zadnjem letu dni.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Reper Machine Gun Kelly je v podcastu "Dumb Blonde" razkril, da je avgusta 2023 odšel na odvajanje, vse od njegovega zaključka pa je trezen. "Ne pijem več. Nisem pil od lanskega avgusta," pravi Machine Gun Kelly, ki po končani evropski turneji leta 2023 začel biti težek boj.

"Povedal nisem nikomur, samo najbližjim. To je bilo prvič, da sem šel na odvajanje," je dejal. Pravi, da se je tam naučil, kako upravljati s svojim telesom in kakšne so druge, uspešnejše metode za spopadanje z jezo.

Namesto oblin Megan Fox danes raje grabi njene
Preberi še
Namesto oblin Megan Fox danes raje grabi njene
Machine Gun Kelly
Machine Gun Kelly FOTO: AP

Zaveda se, da je pretiraval

Pravi, da je opazil, da so psihiatri nad njim pred začetkom zdravljenja obupali, zaradi česar se je zavedel svojega stanja in se z njim sprijaznil.

"Srečal sem se s številnimi psihiatri, nekateri so obupali nad menoj, prav tako so to storili številni terapevti. Šele nato sem se zavedel svojega stanja in ga sprejel," je razkril. Pravi pa, da mu je med okrevanjem zelo pomagala zaročenka Megan Fox.

Ena najbolj privlačnih žensk na svetu je zdaj tudi lik v video igri
Preberi še
Ena najbolj privlačnih žensk na svetu je zdaj tudi lik v video igri

"Še vedno sprejemam dejstvo, da bo ta pot zame težka. Zelo sem strog do sebe, vendar sem vesel, da se počutim dovolj dobro v svoji koži, da ljudem pokažem, kdo sem," je dejal. Pravi, da je pretiraval z alkoholom in marihuano, užival pa je tudi druge substance, kot sta kokain in heroin.

"Trenutno sem popolnoma trezen in ne zlorabljam nobenih substanc," je zaključil.

Pred zdravljenjem so se pojavile govorice, da se je razšel z Megan

Preden je odšel na odvajanje, se je govorilo, da se je razšel z Megan. Nehala mu je slediti na Instagramu, pojavile so se govorice, da naj bi njuno zvezo končal nekdo tretji. Vendar je Meghan oktobra 2023 objavila fotografijo s Kellyjem, ki je potrdila, da sta še vedno skupaj.

Megan in Machine Gun Kelly sta začela razmerje leta 2020 po njeni ločitvi od Briana Austina Greena. Zbližala naj bi se med snemanjem filma "Midnight in the Switchgrass". Zaročila sta se januarja 2022.

Nekdaj najlepša ženska na svetu se je prelevila v spako
Preberi še
Nekdaj najlepša ženska na svetu se je prelevila v spako

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578