Moskisvet.com
image (28)

Novice

Njena roka je premajhna, da bi skrila vse ...

J.V.
09. 09. 2013 14.52
1

Britanska manekenka Jourdan Dunn je na dobri poti, da postane ena izmed najbolj zaželenih lepotic na svetu. 22-letnica je v preteklih letih že večkrat ostala brez dela zaradi bujnih prsi in temne polti, sedaj pa se zdi, da ji je končno uspel veliki met. Lepotica, ki je že nekaj časa ena izmed slavnih Viktorijinih angelčkov, je za revijo GQ pozirala popolnoma gola, svoje mednožje pa zakrila le z roko. Fotografija je hitro zaokrožila po spletu.....

22-letna Jourdan Dunn je v svetu mode vedno bolj opevana manekenka, ki te dni dviguje prah s svojim poziranjem za priljubljeno revijo GQ. Temnopolta lepotica, ki je priznala, da so jo že večkrat zavrnili zaradi tega, ker je temne polti, je za revijo pozirala popolnoma gola in pokazala svoje neverjetno telo.

Čeprav je njeno oprsje po mnenju mnogih modnih oblikovalcev preveč bujno za modno industrijo, pa je Jourdan na svoje obline zelo ponosna. "Običajno me zavrnejo, ker sem temnopolta,“ je na svoj Twiiter profil zapisala manekenka in dodala: "Zato se ne obremenjujem kadar me zavrnejo zaradi prevelikih prsi.“ Da se v svojem telesu počuti odlično je dokazala s tem, ko je svoje mednožje zakrila samo s svojo roko, medtem ko so ji čez njene polne dojke padali njeni lasje. Težko bi verjeli, da je Jourdan pred nekaj leti rodila. Z bivšim fantom, s katerim sta bila skupaj pet let preden so ga aretirali zaradi posedovanja kokaina, ima namreč 4 leta starega sina.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616