Moskisvet.com
Matt Damon

Odnosi

Igralec na plaži ni mogel držati rok stran od svoje privlačne žene

M.S
01. 08. 2024 05.00
0

Ameriški igralec Matt Damon in njegova žena Luciana sta se ponovno odpravila na dopust v Grčijo, kjer sta nedavno praznovala 20. obletnico svoje zveze. Matt ni mogel skriti svoje ljubezni in je Luciano strastno objemal ter poljubljal.

53-letni ameriški igralec Matt Damon in njegova 47-letna žena Luciana Barroso praznujeta 20 let skupnega življenja na dopustu na Mikonosu v Grčiji. Paparaci so par ujeli med sproščanjem na ležalnikih na plaži in tudi v morju. Matt se je ponosno sprehajal po plaži z Luciano, ki je v črnih kopalkah pokazala svojo vitko in izklesano postavo. Ko sta skupaj odšla v morje, se Matt ni mogel zadržati in je svojo ženo stisnil k sebi ter jo strastno poljubil. 

Matt Damon je na grški plaži ponosno objemal svojo ženo Luciano Barroso
Matt Damon je na grški plaži ponosno objemal svojo ženo Luciano Barroso FOTO: Profimedia
Sta res samo prijatelja?
Preberi še
Sta res samo prijatelja?

Zvezdniški par je na počitnicah skupaj s svojimi štirimi hčerkami: 25-letno Alexio, 18-letno Isabello, 14-letno Gio in 13-letno Stello. Matt in Luciana sta skupaj že dve desetletji; spoznala sta se leta 2003 v baru, kjer je Luciana delala kot natakarica, in dve leti kasneje sta se poročila. Ko sta se spoznala, je bila Luciana mama samohranilka in je vzgajala hčerko Alexio.

Matt Damon na plaži ni mogel skriti strasti do svoje privlačne žene Luciane
Matt Damon na plaži ni mogel skriti strasti do svoje privlačne žene Luciane FOTO: Profimedia
Slavni igralec padel v depresijo
Preberi še
Slavni igralec padel v depresijo

Čeprav je Luciana poročena z eno največjih hollywoodskih zvezd, se sama izogiba soju žarometov. Prav to pa je še posebej všeč Mattu, ki je v intervjujih izpostavil, da ima srečo, da se je zaljubil v nekoga, ki ni v filmski industriji, saj ni želel podvojene pozornosti. V intervjujih za tuje medije je Luciana priznala, da je bilo dejstvo, da je mama samohranilka, ena izmed lastnosti, ki jih je Damon močno spoštoval in občudoval.

Matt in Luciana sta bila ujeta med stiskanjem v grškem morju
Matt in Luciana sta bila ujeta med stiskanjem v grškem morju FOTO: Profimedia
Zvezdnik borilnih veščin v resničnem življenju brez moči
Preberi še
Zvezdnik borilnih veščin v resničnem življenju brez moči

Vsi oboževalci igralca Matta Damona ga ne zamudite v petek, 2. avgusta, v akcijskem filmu Bourneova premoč ob 20. uri na KINO. V drugem delu trilogije o tajnem agentu Jasonu Bourneu se Jason za vedno odreče življenju poklicnega morilca. Skupaj z Marie živita srečno in mirno življenje v indijski vasici, ki pa ga prekinjajo Jasonove nočne more in nejasni spomini na mučno in krvavo preteklost. Ko Jason postane tarča ruskega plačanega morilca in se za las izogne smrti, mora nenadoma zaščititi Marie in oprati svoje ime. Iščejo ga zaradi umora kitajskega podpredsednika in Jason priseže, da bo tokrat izpolnil svojo obljubo in enkrat za vselej obračunal z nekdanjimi nadrejenimi.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Pred 15 leti je izgubil vse
Preberi še
Pred 15 leti je izgubil vse
Igralec se je med svojo najslavnejšo vlogo hudo poškodoval
Preberi še
Igralec se je med svojo najslavnejšo vlogo hudo poškodoval

Vir: Daily Mail in People.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549