Moskisvet.com
image (28)

Novice

Masturbirala je kar na avtocesti!

S.R.
05. 06. 2012 09.47
17

Da, tudi to se dogaja v Ameriki. Vozniki na avtocesti 484 blizu mesta Ocala v Kaliforniji (ZDA) so namreč upočasnjevali in celo nelegalno polkrožno obračali, da bi videli, kako ženska kar na avtocesti masturbira.

35-letna Ashley Holton se je sodeč po izjavah prič kar med vožnjo odločila, da je čas za malce sprostitve, zato je ustavila in se kar sredi ceste prepustila užitkom samozadovoljevanja. Vse skupaj se je pripetilo v soboto, 26. maja, policija pa jo je še isti dan aretirala.

Priče so poleg tega povedale tudi, da je Ashley s svojim samozadovoljevanjem promet ovirala kar okoli 30 minut, nato pa so prišli šerifovi namestniki in jo aretirali. Ponorelo hupanje vseh mimoidočih voznikov naj bi po poročanju prič mlado Ashley le še bolj vzpodbudilo pri njenem početju. Ko se ji je približal eden izmed šerifovih namestnikov okrožja Marion, je Holtonova za nameček še dvignila krilo in nedrček. Seveda so Ashley namestniki aretirali, ko pa se ji je v ječi približala policistka, ki ji je želela samo obleči hlače, naj bi jo Holtonova začela brcati in jo tudi ugriznila, vse skupaj pa naj bi Ashley nato opisala kot 'ljubezenski ugriz'.
Tudi pozneje se je še naprej upirala in ni hotela sodelovati s policisti. Policijski predstavnik za stike z javnostjo je izjavil, da se je ''Holtonova še naprej upirala policistom, razširila noge in tako razkazovala vagino, policistom pa prigovarjala, naj jo tam poljubijo''. Holtonovo, ki naj bi bila med incidentom pod vplivom alkohola, so obtožili zaradi razkazovanja spolnih organov, napada na policista, upiranja aretaciji in motenja javnega reda in miru.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607