Moskisvet.com
Sestra Mariah Carey

Odnosi

Njena poslednja želja vam bo zlomila srce

E.R.
29. 08. 2024 02.15
0

Mariah Carey je svetu sporočila, da sta njena mati Patricia in odtujena sestra Alison umrli na isti dan prejšnji konec tedna. Glasbena diva je imela zelo turbulenten odnos z vsemi družinskimi člani, o čemer je odkrito pisala v svojih spominih iz leta 2020, z njeno sestro Alison pa je bil ta odnos še posebej buren in poln globoke bolečine in izdaje.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Mariah Carey je vedela, da njena sestra umira, vendar ni nikoli poklicala, da bi preverila, kako je z njo, pravi David Baker, Alisonin prijatelj in odgovorni za zdravstveno zaščito.

Družinska tragedija je za vedno zaznamovala življenje slavne pevke
Preberi še
Družinska tragedija je za vedno zaznamovala življenje slavne pevke

Za Daily Mail je razkril, da so člani družine Carey vedeli, da je Alison prejemala paliativno oskrbo v svojem stanovanju v mestecu Coxsackie v New Yorku. Dodal je, da je do samega konca, ko je izgubljala boj na smrtni postelji, upala, da bo lahko popravila skrhan odnos z mlajšo sestro, pa tudi z mlajšim bratom Morganom Careyjem.

Alison Carey
Alison Carey FOTO: Profimedia

"Alison je bila prizadeta zaradi tega, kako sta se njena mati in Mariah obnašali do nje, vendar je vedno imela mešane občutke do svoje matere. Vem pa, da je bila njena zadnja želja, da bi vsaj enkrat govorila z Mariah, preden je umrla," je dejal Baker.

Grozno! To je želel, da po smrti storijo z njegovim psom
Preberi še
Grozno! To je želel, da po smrti storijo z njegovim psom

Spomnimo, Mariah je bila iskrena glede njene odtujenosti od starejše sestre, ki je bila HIV pozitivna in se je leta borila z odvisnostjo od mamil. V svojih spominih jo je označila za svojo "bivšo sestro" in zapisala, da je "čustveno in fizično bolj varno zanjo, če nima nobenega stika z Alison".

"Ko sem bila stara 12 let, me je sestra omamila z valiumom, mi ponudila paket, poln kokaina, in me poskušala prodati zvodniku. Nekaj v meni je shranilo vso to travmo. Zato pogosto rečem: 'Za vedno imam 12 let.' "Še vedno se v sebi borim s tem obdobjem," je zapisala Mariah in dodala, da se je odločila, da Alison izloči iz svojega življenja in si s tem prihrani dodatno travmatično izkušnjo.

Njena slavna sestra se kopa v denarju, ona živi v bedi in brez zob
Preberi še
Njena slavna sestra se kopa v denarju, ona živi v bedi in brez zob

Kljub temu je bila odtujenost od njene sestre izjemno boleča za Alison samo, trdi Baker. "Bolelo jo je, da jo je Mariah imenovala za svojo bivšo sestro. Ko se je za to navedbo razvedelo, ni mogla verjeti, da je Mariah to storila, saj se sestri nista več pogovarjali, potem pa ji je zadala tako boleč udarec, ko je bila Alison že tako na dnu," je dejal.

Mariah Carey je svoji sestri zlomila srce.
Mariah Carey je svoji sestri zlomila srce. FOTO: Profimedia

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 572