Moskisvet.com
Donald Trump - 3

Novice

To so grožnje!

N.J.
08. 08. 2013 11.49
1

"Donald Trump, ne bojim se te." To so besede, že skorajda grožnje, s katerimi je Maria začela svojo pot v resničnostnem šovu Pripravnik. In tem besedam bi moral poslovnež Donald Trump še kako verjeti. Maria Kanellis je namreč zaslovela kot profesionalna borka v wrestlingu in diva v svetu wrestlinga.

Igralka, pevka, znana televizijska osebnost, nekdanja wrestling diva in modna oblikovalka Maria Kanellis ima vse, kar si moški želijo - pamet, seksapil, obline in super seksi telešček. Čeprav si je prepoznavnost gradila v svetu wrestlinga, pa je sodelovala tudi z Donaldom Trumpom - in sicer je nastopila v deveti sezoni resničnostnega šova Pripravnik.

Donald Trump
Donald Trump FOTO: Reuters

Vsestranska lepotička

Maria Louise Kanellis se je rodila 25. februarja 1982 v Illinoisu. Je najstarejša od treh sester, odraščala pa je obkrožena z avtomobili. V prostem času pa je bila vpeta med športne aktivnosti, lepotna tekmovanja in ples. Leta 2004, ko je bila stara 22 let, se je prvič pojavila na televiziji, in sicer v resničnostni seriji Outback Jack, kasneje pa se je preizkusila na tekmovanju WWE Diva Search in v konkurenci tisoč tekmovalk pristala na 5. mestu. Čeprav ni zmagala in je bila izločena, so jo na WWE zaposlili,da je v zakulisju opravljala intervjuje, naslednja tri leta pa je trenirala in se pripravljala na tekme. Leta 2005 je prvič v ring vstopila kot borka, zatem pa sodelovala z največjimi zvezdniki tega športa, koz so John Cena, Dwayne 'The Rock' Johnson in 'Stone Cold' Steve Austin.

Medijska pozornost Marii še kako prija in pred kamerami ni prav nič sramežljiva. Večkrat se je že dokazala v vlogi voditeljice, leta 2008 je tako krasila naslovnico Playboyja. Sicer pa Maria uživa tudi v modnem oblikovanju. Tako si je ustvarila že ogromno kostumov za wrestling, televizijske nastope, dobrodelne dogodke in za na rdečo preprogo.

Borila se je tudi v Pripravniku

Leta 2010 je seksi borka nastopila tudi v resničnostnem šovu The Celebrity Apprentice (Pripravnik: Sezona zvezd) z Donaldom Trumpom, ki vam je trenutno na voljo na VOYO - kadarkoli in kjerkoli! Gre za priljubljeno resničnostno serijo, v kateri Donald Trump izbira svoje pripravnike. Običajno spremljamo naporno tekmovanje mladih in nadobudnih podjetnikov, ki si želijo uspeti v poslovnem svetu in se obenem Donaldu kar najbolj prikupiti. V sezonah, ki si jih lahko ogledate na VOYO, pa se bodo v dobrodelne namene v raznih poslovnih izzivih soočili ameriški zvezdniki.

V 9. sezoni, v kateri nastopa Maria Kanellis, poleg nje nastopajo še Bret Michaels, igralka Holly Robinson Peete, Ozzyjeva žena in TV osebnost Sharon Osbourne, kuharski mojster Curtis Stone, pevka Cyndi Lauper, plavalna olimpijka Summer Sanders, igralec in nekdanja zvezda wrestlinga Bill Goldberg, angelček Selita Ebanks, olimpijec Michael Johnson, nekdanji guverner Rod Blagojevich, zvezdnik baseballa Darryl Strawberry, komik Sinbad in komičarka Carol Leifer.

Prvi del 9. sezone resničnostnega šova Pripravnik, si že lahko pogledate na VOYO, kjer pa so vam na voljo tudi vsi deli 8. sezone, kjer se med drugimi za najboljšega borijo komičarka Joan Rivers, razvpiti televizijski zvezdnik Jesse James, televizijska zvezdnica Khloe Kardashian in razvpiti nekdanji košarkar Dennis Rodman.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578