Moskisvet.com
Mamie Laverock

Novice

Mlada igralka padla s 5. nadstropja, priključili so jo na aparate

E.R.
02. 06. 2024 01.30
0

Mlada igralka Mamie Laverock je padla z balkona v petem nadstropju in se trenutno bori za življenje, njeni starši pa zbirajo donacije za njeno zdravljenje.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Igralka Mamie Laverock (19), najbolj znana po vlogi v seriji Ko kliče srce (When Calls The Heart), je bila po padcu z balkona v petem nadstropju priklopljena na aparate, ki jo ohranjajo pri življenju, so pisali pri Variety. Njena starša, Rob in Nicole Comptom, sta sprožila kampanjo za zbiranje sredstev za njeno zdravljenje.

Igralka je dva tedna preživela na intenzivni negi v bolnišnici zaradi 'nujne medicinske pomoči', nato pa so jo pospremili iz bolnišnice do balkonskega hodnika, s katerega je padla, piše na strani za zbiranje pomoči.

Hudo bolna pevka je znake bolezni ignorirala 17 let
Preberi še
Hudo bolna pevka je znake bolezni ignorirala 17 let

"Utrpela je življenjsko nevarne poškodbe, prestala je več obsežnih operacij in je trenutno priklopljena na aparate. Vsi smo potrti in v šoku v tem izjemno težkem trenutku," so zapisali. 

11. maja je igralkina mama odpotovala v Winnipeg, da bi ji pomagala, saj je imela zdravstvene težave. Pravijo, da ji je mama rešila življenje, ker je prišla pravočasno. Mamie Laverock so nato odpeljali v bolnišnico v Vancouvru. 

Slavnega glasbenika po parih dneh našli mrtvega
Preberi še
Slavnega glasbenika po parih dneh našli mrtvega

Laverockova je padla z balkona 26. maja, več kot dva tedna po začetni hospitalizaciji. Podrobnosti njene nujne medicinske pomoči niso jasne.

Loretta Walsh, Mamie Laverock in Johannah Newmarch v prizoru iz serije When Calls the Heart
Loretta Walsh, Mamie Laverock in Johannah Newmarch v prizoru iz serije When Calls the Heart FOTO: Profimedia

Soigralci iz serije so svojo podporo izrazili na družbenih omrežjih, Johannah Newmarch pa je zapisala: "Zelo rada imam to družino in moje srce je zlomljeno. Prosim, pomagajte, če lahko."

Igralka je igrala nastopila tudi v 'This Means War', 'Star Christmas' in 'The Hollow Child'. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Igralka je na začetku vikenda prestala težke operacije, starša pa sta javnosti sporočila, da so zdravniki glede njenega okrevanja optimistični.

Umrl je legendarni slovenski glasbenik
Preberi še
Umrl je legendarni slovenski glasbenik

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 487