Moskisvet.com
image (28)

Novice

Bizarno: Pri 11-ih gola v moški reviji!

S.C.
20. 12. 2012 14.05
11

Francoska igralka se je po dolgih letih odločila tožiti lastno mater, ker je, ko ji je bilo komaj 11 let, njene gole fotografije prodala najbolj znani moški reviji in ji s tem 'ukradla' otroštvo.

Eva Ionesco, ki ima danes 47 let, je najmlajši model, katerega razgaljene fotografije so se znašle v Playboyu. Njena mati Irina Ionesco, sicer priznana fotografinja, jih je namreč prodala in dovolila objavo v omenjeni moški reviji, zaradi česar se je danes znašla na zatožni klopi.

Sodišče ji je odredilo kazen v višini 10.000 evrov, saj je s svojo bizarno potezo lastni hčerki tako rekoč uničila ali vsaj močno zaznamovala otroštvo, poleg tega pa je morala predati tudi vse negative.

Irina je znana predvsem po erotičnih fotografijah, zaradi spornih posnetkov lastne hčerke pa je skrbništvo izgubila že leta 1976. Evo je vzgojila dužina priznanega oblikovalca Christiana Louboutina, do biološke matere pa naj bi po poročanju medijev čutila zgolj prezir.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616