Moskisvet.com
Maja Šuput - 4

Novice

Maja se brezskrbno nastavlja...

J.V.
26. 07. 2013 09.44
8

Potem ko je hrvaška pevka Maja Šuput mesec dni preživela v Izraelu, te dni svoje seksi bikini telo nastavlja na plažah v St. Tropezu. Lepotička rada utrinke s svojih počitnic deli na svojem družabnem omrežju Instagram, fotografije pa ponavadi krasi njeno razgaljeno telo. Kot kaže se je priljubljena pevka odločila, da to poletje obišče vse najbolj priljubljene počitniške destinacije.

Takole se Maja valja po plaži v St. Tropezu.
Takole se Maja valja po plaži v St. Tropezu. FOTO: Instagram

Pevka Maja Šuput te dni uživa v poletju in se predaja morskim užitkom na različnih plažah sveta. Potem ko se je pred nekaj meseci razšla s fantom Mariom Kovačićem, se je parček sedaj svoji zvezi odločil dati še eno možnost. Mesec dni sta najprej preživela v Izraelu, kjer je lepotički uspelo povzročiti pravi kaos na plaži s svojim mini bikinijem, te dni pa se že nahaja v St. Tropezu, ki je zelo priljubljena destinacija tudi med številnimi hollywoodskimi zvezdniki. Maja si je letos očitno privoščila dolge počitnice, kljub temu pa ni pozabila na svoje oboževalce. Te vsak dan preseneti z novo fotografijo njenega izklesanega telesa.

Razšla sta se že trikrat

Pevka si je oddih vsekakor zaslužila, saj je za njo nekaj napornih mesecev, ki so jih zaznamovali številni nastopi in potovanje v London. Da je bilo vse še bolj pestro je poskrbela njena turbolentna zveza z lastnikom priljubljenega hrvaškega nočnega kluba, s katerim sta že četrtič pobotala. Ko se je njuna romanca tretjič končala, je Maja spakirala kovčke in si kupila lastno in razkošno stanovanje v predmestju Zagreba. Penthouse se nahaja v isti ulici, na kateri živi tudi njen bivši fant. To očitno ni bilo prav nič všeč Mariu, ki je zavrnil njeno prošnjo, da se preseli k njej. Zavrnitev naj bi pevko prizadela, saj si želi z njim ustvariti družino. No, svoje luksuzno stanovanje pa je pred kratkim pokazala v njenem novem video spotu.

Njenim počitnicam kar ni videti konca...
Njenim počitnicam kar ni videti konca... FOTO: Instagram

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578