Moskisvet.com
madonna brat

Novice

Pod palcem milijoni, brata pa je pustila stradati na ulici

E.R.
08. 10. 2024 01.00
0

Svet je pretresla novica, da je umrl mlajši brat Madonne, kraljice popa. Malokdo pa ve, da je imela tudi starejšega brata, ki je životaril na ulicah.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Družina slavne pevke Madonne je sporočila žalostno novico, da je umrl njen mlajši brat Christopher Ciccone, ki je bil obenem tudi njen sodelavec in pomemben član njene ekipe. 

Christopher Ciccone je umrl v starosti 63 let. Kariero je začel kot sodelavec Madonne (66), bil je umetniški vodja njenih turnej. Po boju z razvadami je njegova sestra pustila službo, a je plačala njegovo rehabilitacijo. Pet let za tem, leta 2008, je izdal knjigo, v kateri je trdil, da je kraljica popa svet zavajala, da je prišla v New York kot revno dekle, da bi uresničila svoje sanje. Poudaril je, da Madonna prihaja iz srednjega razreda, veliko pa je imel za razkriti tudi o njenem zakonu z Guyem Riccijem.

Poleg tega je imela zvezdnica še enega starejšega brata, Anthonyja Cicconeja, ki je umrl februarja lani. Njun odnos pa je bil precej bolj zapleten.

Madonna je ena izmed mnogih znanih osebnosti s težkimi družinskimi zgodbami. 

Anthony Ciccone je umrl v starosti 66 let,  pred tem pa je leta živel na ulicah Michigana in se boril z alkoholizmom, kar je bilo tudi javno dokumentirano, saj je bilo pred več kot 10 leti objavljeno, da že leta živi pod mostom v Michiganu in da mu družina ni več pomagala.

Od njenega privlačnega videza so danes ostali samo še silikoni
Preberi še
Od njenega privlačnega videza so danes ostali samo še silikoni

Madonnin starejši brat se je pogosto znašel v navzkrižju z zakonom, leta 2013 pa je bil tudi poškodovan po upiranju aretaciji na javnem stranišču, ko je bila posneta spodnja fotografija.

Anthony Ciccone je svojo sestro Madonno in druge družinske člane javno obtožil, da so ga zapustili.

Anthony Ciccone
Anthony Ciccone FOTO: Profimedia

Madonnin brat Anthony

Anthony Ciccone je leta živel kot brezdomec pod mostom v Michiganu. Pogosto se je dogajalo, da je bil v množici, medtem ko se je njegova sestra na gala prireditve pripeljala v dragih avtomobilih. Od daleč jo je opazoval.

Daily Mail je intervjuval Anthonyja leta 2011 in v tem intervjuju je bilo poudarjeno, da je spal pod mostom, medtem ko je njegova sestra imela v lasti dvorce po vsem svetu, vredne milijone evrov. Med temi nepremičninami je bilo šest hiš v Londonu, medtem ko je Cikone vse svoje imetje hranil v plastični vrečki. Ogromen razkorak med načinom življenja sestre in brata je sprožil veliko vprašanj.

V času, ko se je novinar pogovarjal z njim, je Anthony Ciccone že 18 mesecev živel brez doma, potem ko je izgubil službo v očetovi kleti. "Če bi zmrznil do smrti, moja družina ne bi vedela za to šest mesecev ali bila v skrbeh," je dejal in dodal: "Moja družina misli, da je rehabilitacija kot čarobna paličica za vse bolezni."

Nekoč je prosjačil na ulici, danes je eden največjih zvezdnikov
Preberi še
Nekoč je prosjačil na ulici, danes je eden največjih zvezdnikov

Anthony je izjavil, da je bil leta 2005 na zdravljenju in da je Madonna plačala dvomesečno bivanje v rehabilitacijskem centru, da bi premagal alkoholizem. Ko je govoril o svoji sestri, se je spomnil smrti svoje matere leta 1963. Povedal je, da sta z Madonno edina videla mamo v odprti krsti in da jima je bilo v otroštvu izjemno težko. Razkril je, da je tat ukradel zadnjo fotografijo njegove mame. O svoji sestri je dodal: "Sovražila sva se - rivalstvo bratov in sester, mislim. Bila je pr*****, tako kot je zdaj. Temu ostaja zvesta. Treba ji je priznati doslednost."

Spomnil se je, kako je Madonna "fante pripeljala k sebi, medtem ko očeta ni bilo doma." Enega od njih je vrgel ven, da bi zaščitil svoje mlajše sestre in brate. "Nikoli mi ni odpustila," je rekel.

Kot je dejal, je bila zanj "dolgočasna sestra, vendar je levinja (po horoskopu), zato mora biti vedno v središču pozornosti". "Ponosen sem na svojo sestro - vendar je to breme, ker ne morem biti sam. Moram biti povezan s slavnim. Ljudje imajo svoje ideje in pričakovanja. Moja sestra je multimilijonarka, a je to zaslužila, to ji moram priznati. A človek bi si mislil, da bo bila malo bolj zvesta družina, a ni tako."

Njegova družina se kopa v denarju, on životari na ulici
Preberi še
Njegova družina se kopa v denarju, on životari na ulici

 

Na vprašanje, kako bi želel, da njegova sestra pokaže, da ji je mar zanj, je odgovoril: "Že samo da bi komunicirala, bi bilo lepo."

Anthony Ciccone je komentiral, da ne posluša pogosto Madonnine glasbe in da je njegova sestra grozna igralka, a da zna prirediti šovi in skrbeti za posel. Povedal je tudi, da je bil prijatelj z njenim nekdanjim možem Seanom Pennom in da mu je bilo žal, ko se je pevka ločila od Guya Ritchieja, saj je nil srečen, ko je videl sestro v stabilni zvezi.

Nekateri prijatelji in družinski člani so Anthonyja opisali kot samouničevalno osebo. 

Madonna o bratu Anthonyju

Kraljica popa je ob smrti svojega najstarejšega brata dejala naslednje: "Hvala, ker si name naredil vtis kot zelo mlad in me seznanil s Charliejem Parkerjem, Milesom Davisom, budizmom, taoizmom, Charlesom Bukowskim, Richardom Brotiganom, Jackom Kerouacom, odprtostjo in razmišljanjem izven okvirjev. To je na meni pustilo globoke sledi."


Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607