Moskisvet.com
Tiger Woods in Lindsey Vonn - 6

Novice

Bo Lindsey 'svinjsko' obogatela?!

U.S.
26. 05. 2013 11.24
19

Lindsey Vonn in Tiger Woods se po le nekajmesečni zvezi pripravljata na nov korak v življenju. Po pripovedovanju njunih prijateljev je poroka vse bližje. Zdaj naj bi že usklajevala predporočno pogodbo, v kateri bo jasno opredeljeno, kaj je kdo v zakon prinesel in kaj bo kdo ob morebitni ločitvi iz njega odnesel. Ja, pri denarju se vse konča!

Vse se začne in konča pri denarju, so prepričani mnogi. Toda še preden bo eden najbolj priljubljenih medijskih parčkov ta hip stopil pred oltar, bo v posebni predporočni pogodbi jasno opredelil pravila igre. Bo torej uspešnemu golfistu Tigerju Woodsu in vrhunski smučarki Lindsey Vonn le uspelo?

Načrtujeta poroko

“Tigerjev odnos z Lindsey zelo hitro napreduje. Zdaj sta že tako resna, da razmišljata o poroki in otrocih," je neimenovani vir razkril za ameriški National Enquirer. Toda Lindsey naj bi imela pred usodnim DA, mimogrede to bo za oba že drugi zakon, dva ključna pomisleka. Prvega, kako bosta razdelila premoženje ob morebitnem neuspelem poskusu in ali ji bo Tiger sploh lahko ostal zvest.

Lindsey in Tiger sta pripravljena na naslednji velik korak. Potem ko uskladita predporočno pogodbo, se bosta sprehodila do oltarja.
Lindsey in Tiger sta pripravljena na naslednji velik korak. Potem ko uskladita predporočno pogodbo, se bosta sprehodila do oltarja. FOTO: Reuters

Tigerja je nezvestoba, ko je nekdanjo ženo Elin varal vse povprek, drago stala. Ob sporazumni ločitvi je moral odšteti kar 100 milijonov evrov svojega premoženja nekdanji ženi in njunima otrokoma. Zdaj bo zagotovo bolje razmislil, ali se mu splača še enkrat skozi vse to. Očitno ima Lindsey zelo rad, saj bi po pričanju prijateljev zanjo naredil čisto vse. ''Med iskrenim pogovorom je Tiger Lindsey zagotovil, da je povsem drug človek. Povedal ji je, da bi ji rad kupil prstan in da se z odvetniki že dogovarja, da pripravijo osnutek predporočne pogodbe," je zaupen vir razkril omenjenemu tabloidu.

Lindsey vseeno nezaupljiva

Toda Lindsey se ni dala prepričati tako zlahka. ''Lindsey je pametno dekle. Tigerja bo pripravila do tega, da bo vse, kar govori, podkrepil s svojim premoženjem. Če ji bo zvest, mu tako ali tako ničesar ne bo vzela, če jo bo varal, pa bo moral mastno plačati," so še razkrili prijatelji. Tako naj bi vrhunska smučarka na poroko že pristala, obenem pa zahteva, da v predporočno pogodbo jasno zapišeta, da ji bo Tiger za vsako odkrito prevaro moral izplačati 20 milijonov odškodnine v gotovini, ob morebitni ločitvi pa bo upravičena celo do polovice njegovega premoženja, ki je po nekateri ocenah še vedno ogromno – okoli 600 milijonov.

Kdo bo zdaj popustil? Je Tiger res tako prepričan vase in v svojo zvestobo, da bo ustregel svoji izbranki, ali bo Lindsey naposled le spoznala, da mu pomeni vse in da njegovega denarja ne potrebuje? Kakorkol že, pomembno je le, da sta skupaj srečna.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578