Moskisvet.com
Lidija - 2

Novice

'Lidiji se je razprl dekolte in takrat sem otrdel'

N.J.
09. 10. 2013 08.16
6

V nedavnem intervjuju se je hrvaški pevec Miroslav Škoro razgovoril o skupnem nastopu s pevko Lidijo Bačić na CMC festivalu 2013, ki se je junija odvijal v Vodicah.

Lidija - 2
Lidija - 2 FOTO: Facebook

Hrvaški pevec Miroslav Škoro je med skupnim nastopom z Lidijo Bačić na festivalu CMC 2013, ki se je junija letos odvijal v Vodicah, pozabil besedilo pesmi, v nedavnem intervjuju pa je razložil, zakaj je naenkrat obmolknil. "Lidiji se je naenkrat razprl dekolte in takrat sem otrdel," je pojasnil.

Miroslav in Lidija sta tedaj pela pesem 'Kupila cura mala' in z njo ter zabavnim nastopom naravnost navdušila občinstvo. Posnetek nastopa si lahko ogledate v spodnjem videu, trenutek, ki je tako močno zmedel pevca pa najdete na 1:38.

Lidija Bačić je sicer mlada hrvaška pevka, ki se je s petjem začela ukvarjati že pri 10 letih in že leto kasneje doživela svoj prvi javni nastop. Sodelovala je že na številnih hrvaških glasbenih festivalih in izborih, leta 2005 pa je bila finalistka druge sezone šova 'Hrvatski idol'. V šovu se je uvrstila na odlično 2. mesto ter tako močno pridobila na medijski prepoznavnosti in takrat se je njena dejanska kariera šele začela. Od tedaj redno nastopa tako v rodni deželi kakor tudi v tujini, svojih oboževalcev pa ne navdušuje zgolj z glasom, temveč tudi stasom.
 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578