Moskisvet.com
kate cassidy liam payne

Novice

Ta lepotica je čez noč postala samska

E.R.
17. 10. 2024 09.21
0

Umrl je izjemno priljubljeni glasbenik Liam Payne, po nesrečnem incidentu pa so na plan začele prihajati številne podrobnosti o njegovi smrti. Med drugim tudi, kje je bila v času smrti njegova draga.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Pevec in nekdanji član svetovno priljubljene skupine One Direction Liam Payne je umrl po padcu iz tretjega nadstropja hotela Casa Sur Palmero v Buenos Airesu.

Umrl eden najbolj priljubljenih glasbenikov, star je bil 38 let
Preberi še
Umrl eden najbolj priljubljenih glasbenikov, star je bil 38 let

Njegova punca Kate Cassidy je bila do pred dvema dnevoma pri njem v Argentini, v ponedeljek pa je na TikToku delila video, v katerem je razkrila, da se vrača domov na Florido po dveh tednih, ki jih je preživela v Argentini.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kate in Liam sta prvotno odpotovala v Buenos Aires, da bi se 4. oktobra udeležila koncerta njegovega nekdanjega kolega iz skupine Nialla Horana, on pa je ostal v tuji državi, potem ko se je njegova punca vrnila v ZDA.

Objave iz zadnjih trenutkov Liamovega življenja razkrivajo, da je užival v poznem zajtrku v svoji hotelski sobi, pevec pa je še povedal, da vsak dan spita do 13. ure in da razmišljata o kostumu Forresta Gumpa za noč čarovnic.

Po mesecu dni trpljenja je umrl nekdanji svetovni prvak
Preberi še
Po mesecu dni trpljenja je umrl nekdanji svetovni prvak

Objavil je tudi selfie z naslovom "Lep dan v Argentini", preden je delil fotografijo svojega hotela in zapisal: "Vesel sem, da imam nekaj časa zase," dodal pa še emotikon v obliki srca.

Preiskava pevčeve smrti še poteka.

Znana pevka padla v luknjo
Preberi še
Znana pevka padla v luknjo

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: showbuzz.dnevnik.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 613