Moskisvet.com
Nesreča letala v Sacramentu

Novice

Sreča v nesreči: letalo za las zgrešilo golfista

Ni.Š.
06. 08. 2024 12.00
0

Četudi na prvi pogled ni videti tako, je lahko golf nevaren šport. V Kaliforniji je pilot manjšega letala po okvari strmoglavil na igrišče za golf in za las zgrešil enega od igralcev.

Zgodba, ki bi se lahko končala veliko bolj tragično, se je odvijala minuli konec tedna v Kaliforniji. Manjše letalo je po okvari strmoglavilo na igrišče za golf v Sacramentu, letalo pa je nato drselo po travnati površini in se ustavilo poleg trgovine v golf kompleksu Haggin Oaks. Eden od igralcev, ki je bil v času padca letala na igrišču, je zadnji trenutek odskočil ter si tako rešil življenje.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kot poroča AP, je pilot vzletel iz bližnje letalske baze McClellan, kmalu po vzletu na okoli 400 metrih višine pa je sistem javil okvaro, zaradi katere je poskušal zasilno pristati na bližnjem golf igrišču.

Tako je videti zasebno letalo Novaka Đokovića
Preberi še
Tako je videti zasebno letalo Novaka Đokovića

Pilot je v nesreči utrpel zgolj manjše ureznine, sreča v nesreči pa je bila, da nihče na tleh ni bil poškodovan, je pa letalo za las zgrešilo enega od igralcev. 

Kako za las je šlo, preverite v spodnjem posnetku.

Tako se boste izognili nepopisni gneči v prometu
Preberi še
Tako se boste izognili nepopisni gneči v prometu

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578