Moskisvet.com
Lepotičke v bikiniju - 4

Novice

Bolj je vroče, raje se kažejo!

N.J.
16. 05. 2013 10.29
1

Dejstvo je, da kopalke dopuščajo le malo prostora za domišljijo. Prav zato pa je poletje eden najbolj prijetnih letnih časov za moške, saj si lahko odpočijejo oči na razgaljenih in porjavelih vročih ženskih telesih!

"Kako vroče je sonce na Bora Bori," je med dopustovanjem s svojim sinčkom Aaronom na eksotičnem rajskem otoku na svojem Twitterju zapisala Aida Yespica. Lepotička iz Venezuele je objavila tudi nekaj fotografij, na katerih se v modrem bikiniju in kristalno čistem morju igra s svojim otrokom.

Vendar pa Aida ni edina zvezdnica, ki si je privoščila oddih na morju. Nekaj sončnih žarkov so si privoščile še italijanska lepotička Federica Fontana, ki je na Instagramu objavila fotografijo svojih čvrstih dolgih nog, Elisabetta Canalis, ki se je ovekovečila s klobučkom na glavi, in Heidi Klum, ki se je odločila za sproščanje ob bazenu. Seveda ne smemo pozabiti na super seksi Bar Rafaeli zgoraj brez, Adriane Curry v rumenem bikiniju, Leo Michele in Gisele Bundchen. Prava paša za oči, ni kaj!

FOTOGALERIJA: Lepotičke v bikiniju

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578