Moskisvet.com
cindy kimberly

Novice

Lepotička, ki jo išče slavni pevec

N.J.
10. 12. 2015 08.15
14

Justin Bieber je na sledi oboževalki, temnolasi lepotički s polnimi ustnicami in prodornim pogledom. Pravo razburjenje med svojimi oboževalkami je povzročil z objavo njene fotografije in pripisom: "OMG, kdo je ona?!"

Po tem, ko se je šušljalo, da Selena Gomez flirta Niallom Horanom (One Direction), je pop zvezdnik na svojem Instagram profilu objavil fotografijo lepotice in močno razburil svoje oboževalke.

 

Omg who is this!!

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on



Bieberju so oboževalke in oboževalci hitro razkrili, kdo je skrivnostno dekle na fotografiji: gre za Cindy Kimberly. Ta je pred kratkim objavila videoposnetek, na katerem posluša prav Justinovo pesem No Sense.

 

I'm just gonna bring this iconic selfie back

A photo posted by Cindy Kimberly (@wolfiecindy) on



Cindy Kimberly je od objave dalje zasuta s pozornostjo, s čimer se, kot je izjavila za medije, zelo težko sooča. Čez noč je postala 'zvezdnica', številni jo dodajajo za prijateljico, ji sledijo, komentirajo ... Dekletu se je življenje obrnilo na glavo. Ali se bo med njima vseeno kaj razvilo, pa bo pokazal čas.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578