Moskisvet.com
image (28)

Novice

Lepo jo je poškropilo!

U.S.
23. 05. 2013 08.46
1

25-letna manekenka Nikki Leigh je takole zapeljivo pozirala na plaži v Santa Monici, ko jo je nenadoma presenetil velik morski val, ki je zvezdnico do dobra zmočil. Njeno cviljenje je bilo tako glasno, da so se mnogi zbali, da je z njo nekaj narobe.

Svetlolasa zajčica Nikki Leigh je tokrat stopila pred objektiv fotografa in režiserja Estevana Oriola na plaži v Santa Monici. 24-letnica je zapeljivo pozirala v kopalkah, ko jo je nenadoma presenetil velik morski val, ki jo je do dobra namočil. Cviljenje po tem je bilo tako glasno, da so se mnogi zbali, da je ni napadla kakšna morska 'pošast'. "Komaj smo jo pomirili," so medijem kasneje zaupali njeni prijatelji.

Delo opravila kot profesionalka

Ko se je končno le pomirila, se je vrnila k delu in ga do konca opravila povsem profesionalno. Razkrila je svoj popoln trebušček in čvrsto zadnjico, ki ji jo zavidajo mnoga dekleta. Fotografije pa so poleg priznanega fotografa hiteli delati tudi paparaci, ki imajo zadnje čase na slovitih plažah v Kaliforniji polne roke dela, saj vsakič znova naletijo na kakšno razgaljeno zvezdnico.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578