Moskisvet.com
Maya Jama in Leonardo DiCaprio

Novice

Tako sta bila glasna, da so ju prijavili na policijo

E.R.
04. 06. 2024 03.15
1

Igralec je bil na zabavi v hotelu v družbi znane voditeljice, gostje pa so ju prijavili, ker sta bila preglasna.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ameriški igralec Leonardo DiCaprio (49) se je udeležil zabave v hotelu v Londonu,  pridružila pa se mu je tudi Maya Jama (29), znana kot voditeljica resničnostnega šova 'Otok ljubezni'.  Drugi gostje v hotelu so dogajanje prijavili, ker je bila zabava preglasna, poroča Daily Mail.

Maya Jama
Maya Jama FOTO: AP
Otok ljubezni (Love Island) si lahko kjerkoli in kadarkoli ogledate na VOYO. Poleg angleške so vam na voljo še španska, avstralska in ameriška različica resničnostnega šova.

"Njihova zabava bi bila primerna za vilo v seriji Love Island, pravzaprav je bilo še bolj hrupno. Bila je nora noč, nad katero so se pritoževali gostje hotela," so viri povedali medijem. Na zabavi naj bi bili tudi pevka Ellie Goulding in manekenka Emily Ratajkowski.

Ellie Goulding
Ellie Goulding FOTO: Profimedia
Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski FOTO: Profimedia

Mimogrede, ugibanja, da sta Maya in Leonardo v razmerju, so se začela aprila lani. Maya je bila fotografirana z ogrlico z napisom "Leo", vendar je rekla, da je to zato, ker je po horoskopu Lev. Nekaj mesecev pozneje sta bila skupaj fotografirana v nočnem klubu na Ibizi. 

Igralec in voditeljica sta se družila tudi februarja 2023, prav tako na zabavi, skupaj pa sta preživljala čas tudi pred podelitvijo nagrad BAFTA.

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio FOTO: Profimedia

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Leonarda DiCapria lahko na VOYO ujamete v filmu Povratnik (Revenant), ki so ga navdahnili resnični dogodki in predstavlja epsko pripoved o preživetju in preobrazbi v prostranosti Amerike. 

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 597