Moskisvet.com
image (28)

Novice

Le katera je na plaži tako pijana?

S.C.
10. 08. 2012 13.46
10

Na Ciper se 20-letna igralka očitno ni prišla spočit in si napolnit baterij, ampak si je privoščila dneve popivanja in zabave. Fotografije govorijo več kot besede.

Na eni izmed plaž na Cipru je bila v teh dneh ena izmed druščin še posebej opazna. Niti ne bi tako izstopala, če med kopico mladih ne bi bilo 20-letne britanske igralke Sache Parkinson, najbolj poznane iz serije Coronation Street.

Po pričevanju očividcev se je družba mladih vse dni zabavala in popivala, kar so posneli tudi paparaci. Sacha je očitno imela hudega mačka, saj naj bi večkrat poudarila, da se slabo počuti, še več pa povedo njene rdeče oči in utrujen obraz.

Toda mladost je norost, pravijo, in rek, da se "klin zbija s klinom", je očitno tudi geslo mlade druščine, saj so ne glede na hudega mačka še naprej popivali in grizljali čips. A očitno slani prigrizki in pivo "teleščku" mlade igralke še ne škodijo, saj se lahko pohvali z brezhibno postavo.

Bi bilo pa seveda veliko lepše Sacho na plaži videti nasmejano in polno energije, ne pa vidno utrujene s pivom v roki.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616