Moskisvet.com
Marie Lacombe

Novice

Laži, računi in silikonske prsi: ko ga je zavrnila, ji je poslal ...

J.V.
15. 11. 2013 14.49
25

Marie Lacombe je mama samohranilka iz Melbourna, ki je zavrnila ženitveno ponudbo 62-letnega Brucea Dustinga. Tega je zavrnitev tako prizadela, da sedaj od nje zahteva, da mu vrne ves denar, ki ga je kdaj za njo zapravil. Med drugim ji je kupil tudi povečanje prsi in liposkucijo trebuha misleč, da je denar namenjen resni operaciji in ne večji košarici.

Marie Lacombe in Bruce Dusting sta se spoznala na plesnem parketu in med jima se je hitro razcvetelo prijateljstvo. Ker je bila Marie 42-letna mama samohranilka s finančnimi težavami, Bruce pa je bil premožen, ji je ta priskočil na pomoč in med drugim plačeval tudi za njena oblačila, posodo, sinov rojstni dan, plesne tečaje, večerje ter celo plačal njeno lepotno operacijo prsi in trebuha. Sam je bil namreč prepričan, da gre za resno operacijo, da se je zmotil, pa mu je postalo jasno, ko jo je obiskal v bolnici.

Medtem ko je šlo njej očitno le za njegov denar, pa je Bruce razvil romantična čustva in se jo odločil zaprositi za roko. Ko ga je zavrnila je bil 62-letnik tako prizadet, da sedaj od nje zahteva povrnitev vseh stroškov. Vsa štiri leta njunega prijateljevanja je namreč vodil evidenco.Marie sicer trdi, da ga nikoli ni za nič prosila in da je vse plačal sam od sebe. „Marie je uničila moje zaupanje v človeštvo,“ je potožil Bruce. Račun, ki ga je poslal znaša kar 200 tisoč dolarjev.
 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578