Moskisvet.com
Lana Del Rey danes

Novice

Bivši fant se je poročil z drugo, medtem ko sta bila še v zvezi

S.B.
27. 09. 2024 19.21
0

Pevka Lana Del Rey je bila v zvezi s Seanom Larkinom, ki jo je tako prizadel, da ga je javno izpostavila na koncertu v Londonu. Med izvedbo pesmi 'Chemtrails Over the Country Club' je spremenila del besedila, kar je dalo slutiti, da namiguje na Larkina in njegova dejanja, ki so jo prizadela. Natančneje, s sedanjo ženo se je poročil, ko sta bila z Lano še vedno par.

"Rodil se je decembra in se poročil, ko sva bila še skupaj ... Včasih se vprašam, kaj bi si mislila njegova žena, če bi vedela, saj jaz o tem nisem imela pojma ... On je rojen decembra, jaz junija ... Poročil se je, medtem ko sva hodila k svetovalcu za pare," se glasi nekaj vrstic, ki jih je opevala takrat prevarana pevka na enem izmed svojih koncertov.

Zdaj je tudi Lana Del Rey prebolela bolečo izdajo nekdanjega partnerja in našla svojo srečo v ljubezni zgolj mesec dni zatem, ko je v javnost pricurljalo, da je v zvezi s 56-letnim Jeremyjem Dufrenom, lovcem na aligatorje. Slovesnost se je odvijala v zalivu v Louisiani, kjer Jeremy vodi izlete s čolnom po močvirjih. Par naj bi se spoznal leta 2019, ko je bila Lana obiskovalka enega izmed turističnih ogledov.

Lana Del Rey
Lana Del Rey FOTO: Profimedia

Za svoj najsrečnejši dan je Lana izbrala padajočo poročno obleko, lase pa je spela v čop. Njen mož je nosil črno obleko, obred pa je potekal v javnem pristanišču, kjer so imeli postavljen bel šotor in mize. Za Lano je to prvi zakon, za njenega izbranca pa drugi. Jeremy ima tudi dva otroka iz preteklega zakona, medtem ko Lana še nima otrok. 

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: story.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 597